На 20 март Слънцето влиза в енергичния Овен и продължителността на деня най-накрая ще се изравни с нощта. Дългата, тъмна и студена зима ще е просто спомен. Цветята и дърветата цъфтят и животът започва отново.

Квадратът между Сатурн и Уран ще доминира през следващите три месеца. Това ще се окаже най-мощното и полезно средство за промяна лично за вас, тъй като статуквото, представено от Сатурн, преминава през големи промени, предизвикани от Уран, иноваторът. Ще останете много доволни от резултатите.

Напишете списък с желания, надежди и мечти. Поставете целите си и планирайте стратегията си. Слънцето ще освети пътя ви напред и ще сбъдне мечтите ви.

Ето го и вашия хороскоп за пролетно равноденствие:

Овен

Вашата склонност да сте откровени „противоречи“ на половинката ви. Невинаги ви е лесно, защото сте изпреварили времето си. Виждате повече от хората около вас. Те не могат да предвидят това, което можете да си представите. Кажете каквото имате да казвате. Задайте въпросите, които искате. Опитайте се да се отърсите от всичките си притеснения и помислете какво ви кара да се чувствате добре. Това, което страстно търсите, ще ви доближи в резултат на това.

Връзката Сатурн-Уран ще увеличи личната ви сила и ще помогне на каузата ви.

Телец

Вашите интуитивни умения варират, но само между това да са отлични или добри. Наистина трябва да им се доверите повече. Връзката Сатурн-Уран ще ви постави по следите на нещо, от което имате голяма нужда. Не е време за колебание. Но ако бягате твърде енергично, може да накарате нещата да излязат извън контрол. Трябва да приложите правилния натиск. Не го забавяйте, не ускорявайте нещата и не се притеснявайте за нищо. Просто изчакайте идеалния момент. По-близо е, отколкото си мислите. Небето ви води към успех и сбъдване на заветна мечта.

Близнаци

Някои хора имат привидно безкрайна способност да вбесяват другите. Някои го правят умишлено. Някои живеят в блажено незнание за въздействието, което оказват върху света. Ако с потенциалните несъгласия се работи внимателно, може да се развие чудесна конструктивна привързаност. Провокаторите ще бъдат заглушени. Изравняването на Сатурн-Уран ще ви отведе до прозрение. Интуицията ви ще ви доведе до откровение, което ефективно ще ви информира как да заглушите неприятелите си. Вижте какво сте постигнали. Гордейте се с това. Нека това ви вдъхновява да сте постоянни.

Рак

Ако някой заслужава почивка, това сте вие. Напоследък се борите срещу някои несправедливости. Връзката Сатурн-Уран осигурява емоционалната сила и физическата издръжливост, от която се нуждаете, за да пробиете „бариерата“.

Ако последните събития вече не са ви дали усещане, че можете да преодолеете всяко препятствие, предстоящите ще го направят. Не се страхувайте да кажете това, което мислите. Честният ви подход е едно от най-благородните ви качества. Мислете за себе си като маратонец. Вървете умерено, но продължете. Изминахте дълъг път и ви чака скорошна победа.

Лъв

Трябва да се отсеете бъркотията и да вкарате малко ред в живота ви. Вие не сте в настроение да го направите. Всичко изглежда като прекалено скучна работа и звучи отегчително. Но в процеса трябва да се обърне внимание на деликатен въпрос. Просто внимавайте да не предизвикате гневен отговор от определен човек, като използвате лошо подбрани думи.

Връзката Сатурн-Уран ще даде да се разбере, че това, което е правилно за въпросния човек, може да не ви подхожда. Важно е да отстоявате своята независимост. Това ще има изключително положително въздействие върху бъдещето ви. Можете спокойно да разчитате на своите усъвършенствани в момента умения в дипломацията, за да насочите пътя си през всякакви психологически и емоционални „мини“.

Дева

Определени важни събития във вашия живот се конвентират по най-смислен и дълбок начин. Няма такова нещо като просто съвпадение. Това не са просто случайните действия на Вселената. Имате цел, подкрепена от небесата, което признава способността ви да определяте собствената си съдба. Това, което наистина искате сега, е да се чувствате сигурни къде се намирате и къде отивате. Връзката Сатурн-Уран ще ви помогне да постигнете това. След като го направите, ще се почувствате по-добре и ще имате по-голям контрол върху събитията и с повече приятели и съюзници, отколкото някога сте имали.

Везни

Не можете да разберете дали печелите, или губите. Това само по себе си е обнадеждаващо. Имате достатъчно опит, за да разпознаете поражението, когато го видите. Това, което гледате сега, може да бъде описано като вид провал. Може да не е точно това, което сте искали, но въпреки това е много благоприятно. Връзката Сатурн-Уран ще ви даде яснота на ума. Докато го гледате отново със свежи очи, ще решите, че наистина ви харесва. Определено предизвикателството със сигурност ще бъде победено.

Скорпион

Вашият вътрешен радар е толкова силен, че може да открие негативизъм, насочен към вас, дори когато идва от непознат. Някой, с когото сте тясно свързани, изглежда има приоритети, които са в противоречие с вашите. Няма да е умишлено. Има начин за постигане на хармония, който ще бъде взаимно изгоден и ще ви накара да се чувствате по-сигурни. След като това бъде постигнато, всички останали спорове няма да имат толкова голямо значение.

Връзката Сатурн-Уран ще ви предложи пръстен за защита, която ще ви предпази. Ако винаги постъпвате правилно, никога нищо няма да ви нарани.

Стрелец

Докато сте смели и предпазливи да вземете ключово решение, не забравяйте да включите интуицията си. Ще ви трябват и трите, ако искате да постъпите правилно при изготвянето на добър план за действие. Когато имаме добра представа с какво си имаме работа, е много по-лесно да решим проблемите. Ситуация, която изглежда обречена, е много по-добра, отколкото си представяте, така че няма нужда да се чувствате несигурни.

Влиянието Сатурн-Уран през следващите три месеца ще ви помогне да постигнете по-добро разбиране на това, което трябва да направите. Когато това се случи, ще стане ясно, че всичко се движи в правилната посока.

Козирог

Някои хора имат предимството да са толкова дебелокожи, че дори когато ги обиждат, те почти не забелязват. Наличието на такава защита осигурява мярка за емоционална стабилност. Разбира се, това може да бъде проблем. Например, отлагате да се занимавате с нещо в живота си, което от известно време не е наред. Свикнали сте с това. Влиянието Сатурн-Уран ще осигури сигнал за събуждане, като предостави възможност за идентифициране и адресиране на източника на всичко това. Може да се коригира. И тогава можете да започнете да играете по-положителна роля в живота на тези, за които толкова много ви е грижа.

Водолей

Време е да разгледате внимателно някои аспекти от живота си. Трябва да се задават неудобни въпроси, ако искате да имате шанс да разберете ролята си в съществена трансформация.

Връзката Сатурн-Уран съветва да не се оставяте да ви тласкат към нещо, с което не се чувствате особено комфортно. Нищо не е добро, освен ако сърцето ви не каже, че е така. Успехът е въпрос на създаване на възможности. Може да не съществува там, където смятате, че трябва. Говорете с хората. Нека кажат предложенията си. Скоро ви очаква вълнуващ пробив.

Риби

Лесно е да предположим най-лошото, когато сме притеснени. Тревожите се твърде много за нещо, което не се е случило и вероятно никога няма да се случи. Това до голяма степен се дължи на подценяване на личната ви сила и влияние. Фокусирайте се върху резултата, който искате, а планетите ще се погрижи за останалото. Имате това, което е необходимо, за да осъществите мечтите си.

Изравняването Сатурн-Уран предлага шанс да подредите живота си по начин, който винаги сте искали да имате. Пътят ви през живота не трябва да бъде толкова стресиращ. Можете да си позволите да се отпуснете още малко и да бъдете доверчиви.