Иска ми се да мога да оправя всичко, което хората са разбили в теб. Иска ми се да изтрия всеки човек, който влезе в живота ти и остави дупкa в сърцето ти. Иска ми се да има начин да върна миналото ти и да залича всеки болезнен спомен, който направи живота ти малко по-тъмен. Иска ми се да има силата да вляза в сърцето ти и да го върна към това, което беше преди.

Иска ми се да има начин да вляза в сърцето ти и да го направя отново смело. Иска ми се просто да го прочистя и да го избавя от цялата бъркотия и хаос и всички удари по него. Бих искала да ти покажа каква любов ти липсва, но мила, научих, че обичта не работи по този начин и изцелението не се случва, освен ако не го почувстваш дълбоко в душата си.

Научих, че друго човешко същество не може да ти каже как трябва да се чувстваш, кого трябва да обичаш или какво сърце трябва да имаш.

Научих, че дори и целият свят да види нещо и да ти го посочи, ако не си готова да го видиш, ако решиш да не го видиш, никога нищо не може да промени това.

Любовта е единствената сила, с която не можеш да се бориш, дори да знаеш, че ще загубиш, и ми се иска да имам силата да се боря с теб, но мила, това е една битка, която трябва да водиш сама.

Защото и аз все още лекувам. Все още работя върху себе си. Все още се опитвам да върна старото си сърце. И все още се опитвам да намеря начин да поправя всичко, което хората разбиха в мен. Все още се опитвам да излекувам раните в сърцето си и да бъда смела. Да се доверя отново. Да обичам отново.

И понякога ми се иска да има начин да остана, без да се изгубя. Понякога ми се иска пътуването ми да е просто и линейно, за да мога лесно да се преструвам, че не забелязвам реалността. Фактите, които знам твърде добре. Борбите, които все още се опитвам да преживея.

Но ето ме, все още се опитвам да поправя счупените парчета. Все още се опитвам да осмисля пътуването си и все още съм много предпазлива, защото не съм готова отново да разбивам сърцето си.

Защото, скъпа, научих, че точно както не мога да те принудя да промениш сърцето си или начина, по който обичаш, не мога да принудя и моето да се промени. Научих, че ако не мога да ти помогна да се излекуваш, трябва да те пусна.

Научих, че първо трябва да се излекувам, а останалото ще се случи само.