Въпреки че са по-малко, енергиите, идващи от Овен, са все още активни. С Марс, който е във вашия знак, емоционалните реакции на другите и на вас самите се изострят. Чувствате се претоварени, без да разбирате защо. За да се справите, имате подкрепата на енергиите, които циркулират в Телец. Те ви помагат да запазите спокойствие, когато напрежението се повиши с няколко степени. Осигуряват ви смелост и упоритост, които ви спасяват от вземане на решения, основани на погрешни причини. Ретроградният Меркурий от 22-ри ви насърчава да поставите противоречията в перспектива и да разберете тяхното значение. Недалеч оттук Сатурн в Риби ви подтиква да използвате дарбите си.

По природа за вас е предизвикателство да преодолеете енергията на Овена. Този месец, когато Марс е във вашия знак, това е още по-лошо. Раци, противно на това, което си мислите, вие сте напълно способни да постигнете амбициите си. Затова не приемайте всичко присърце. Гледайте на нещата в перспектива. По този начин ще видите, че сте постигнали добър напредък и че нещата вървят доста добре. Във финансовата сфера всичко е наред. От друга страна, именно по отношение на по-съществените разходи се получава малко задръстване. Вземете това под внимание, вместо да се опитвате да избягате от реалността.

Съвет на месеца: Вместо да страдате от най-лошото, възползвайте се от възможността да си дадете сметка за чувствата си, желанията си и значението на опасностите, които се появяват без предупреждение.