Есенните месеци са особено рискови за най-малките - времето непрекъснато е променливо, често се случва да общуват с болни деца, а едно пътуване в градския транспорт може да се окаже истинско изпитание за детския имунитет. Това са едни от малкото причини, поради които е добре да се замислите как да подсилите силите на организма на своето детенце. В противен случай рискувате да попаднете във въртележката от сополи, подсмърчане и кихане, която може да прерасне в по-сериозна настинка.

Затова, ние от Dama.bg, заедно с Марсианци ИмуноФорте, стартирахме инициатива, в която родители споделят свои изпитани съвети, които работят безотказно. Сега имате възможност да почерпите идеи от първа ръка и да споделите своя опит, както и да спечелите забавни награди за своя малчуган. Подробности можете да научите тук

Ето и три от най-ценните съвети на родители:

За здравето са важни чистата храна и това децата да се чувстват обичани. При първи симптоми на грип им давам повече плодове и чай с мед. Харесвам съставките на Марсианци ИмуноФорте и засега действа без грешка. Препоръчвам го, защото аз и няколко приятелки сме го ползвали и сме забелязали, че наистина действа, а това е най-важното.

 

Мери Тодорова

 


Средството за лечение в нашето семейство постоянно е здравословният начин на живот, като се опитаме да употребяваме био продукти и възможно най-много да приемаме пресни плодове и зеленчуци, за да стимулираме имунната система. Така децата рядко боледуват. А ако се случи, използвам само чисти лекарства като прополисова тинктура. Изключително се радвам, Марсианци ИмуноФорте че не съдържа изкуствени оцветители и подсладители, консерванти, глутен. Бих го препоръчала защото е чист продукт, не е като другите лекарства. 

Тони Петрова

 

Приготвям различни отвари,запарки от билки. Детето често кашля, когато се разболее и най-доброто средство за лечение е запарката от босилек, която се приема по няколко пъти на ден. Харесва ми, че Марсианци ИмуноФорте се приема заедно с топла напитка като чай (който обичам да приготвям за цялото семейство)в ролята си на подсладител. Препоръчвам го на другите майки, тъй като е лесен и приятен за консумация и има силно въздействие и ефект.

 

Петя Паскалева


Сиропът Марсианци Имунофорте
 е мощен природен имуностимулант, който засилва естествените сили на организма. Трите му основни съставки са черен бъз, шипка и бета глюкани. Черният бъз е известен на човечеството от векове със своите чудодейни свойства. Според българския народен лечител Петър Димков черният бъз заслужено си спечелва титлата Царицата на българските билки, защото това е най-силната билка, която държи имунитета буден. Шипката от своя страна е един от най-богатите източници на витамин С. Но освен това тя е богата на биофлавоноиди, които са особено важни за изграждането на добре функционираща имунна система. Бета глюканите, които също са напълно естествена съставка, от друга страна притежават уникалната способност чрез активирането на важни имунни клетки - т.нар. макрофаги и клетки „естествени убийци“, да елиминират опасните бактерии и вируси, и по този начин да предпазят детето от грип и инфекции.