Времето е безценно. Това е известно на всяка млада майка. Грижите за децата ни и поддържането на чист дом определено поставя на изпитание възможността да свършим всичко на време.

Това важи и за мен. Здравейте, аз се казвам Анастасия и съм на 34 години. Имам две малки деца - Митко и Петя. Те са прекрасни, но ежедневието с тях определено не е лесно. Искам да бъда добра майка и да им дам нужното внимание, но грижите за дома ми ме уморяват прекалено много.

Моят ден започва много рано. В 6 сутринта ставам, за да мога да подготвя Петя за ясла. Обличам ѝ топли дрешки и ѝ правя закуска. Малко след това и Митко се събужда. Време е за смяна на памперса! Чистите дрешки ни чакат на масата за преповиване. Денят започва с пълна сила

Отглеждането на малки дечица е свързано с много пране. Чистотата и качественото премахване на замърсяванията са повече от важни. Няма как да следя дали някой от двамата калпазани е успял да се залее със сок или пък се е изцапал на детската площадка. В тези моменти използвам капсулите за пране Medix Alvina.

Те са изключително удобни и са лесни и бързи са за употреба. Когато заредя пералнята, просто поставям една капсула в барабана. Освен това винаги знам колко броя имам и за колко пранета ще ми стигнат.

Друг голям бонус на Medix Alvina е Doypack опаковката. Тя е компактна и се затваря плътно. Важно е да не забравяме, че продуктът трябва да се съхранява извън обсега на деца.

Време е за следобедна дрямка. Петя е на ясла, така че ние с Митко се отправяме към детската стая. След като го приспя, трябва да приведа апартамента в прилично състояние.

След като почистя дома ни, слагам всички детски дрешки за пране. Благодарение на концентрираната PRO WASH формула на Medix Alvina с мощен ензимен комплекс, нямам проблем да изчистя всички петна и замърсявания. 

Винаги пера детските дрехи на висока температура, но зa нашите обичам да използвам по-ниска, за да ги запазя за по-дълго време. Medix Alvina Laundry Caps се справят отлично при пране на ниски температури и са подходящи при отложен старт.

Употребата на капсулите при различни програми ги прави повече от подходящи, защото мога да ги използвам за цветни тъкани, синтетика, памук и лен.

Митко се разбужда. Това означава, че е време за следобедна закуска. Съвсем скоро съпругът ми ще се прибере с Петя и ще е време за вечеря. Обичам да готвя, но дрехите ми често се oмирисват на ястията, които приготвям. Това определено е неприятно.

Medix Alvina отново идва на помощ. Medix Alvina Laundry Caps Color Active е със свежо ухание, а Medix Alvina Laundry Caps Color Deluxe е с парфюмен аромат, който се усеща със седмици и запазва дрехите свежи за по-дълго.

Съчетанието на силата на пране със свежия аромат на Medix определено ми помага да се погрижа за дома си по-бързо и да имам повече време за игри.

Идва време и за почивка. Малките ми сладури вече са по леглата, а аз си отварям бутилка хубаво вино и се наслаждавам на любим филм.