Овен

Вие, Овни, ще започнете първата седмица от новата година леко унили и негативно настроени. Не е изключено да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.

След четвъртък ще станете по-оптимистични и общителни. Голяма част от вас ще срещнат хора, с които да изкарат приятно времето си и с които да се позабавляват.

Телец

Вие, Телци, ще започнете първата седмица от новата година занимавайки се с лични дела или семейни въпроси. Някои от вас ще започнат ремонт или ще си закупят нови неща за дома, докато други ще се спуснат да помагат на роднини в беда.

След четвъртък представителите на знака ще получат интересни предложения във връзка с работа и ще са изключително продуктивни.

Близнаци

За вас Близнаци първата седмица от новата година ще бъде доста динамична. В службата не е изключено да имате смяна в колектива или в ръководството, както и други промени или преустройства, към които да ви се наложи да се напасвате.

В личен план ви чакат изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви развълнуват и впечатлят.

Рак

На вас, Раци, първата седмица от новата година ще предложи любовни предизвикателства и изясняване на отношения с любим човек. Добре е да говорите открито за чувствата и нуждите си и да гоните собственото си благополучие, наравно с това на любимия.

След четвъртък ще сте по-силно насочени към професионалните си цели и реализация. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Лъв

Вие, Лъвове, ще започнете първата седмица от новата година много обещаващо. В работата ще сте мотивирани и амбицирани да давате всичко от себе си. Много вероятно е да успеете да изчистите отдавнашни грешки и залежали проблеми.

В любовен план ви чакат разнообразие и динамика. Заетите от вас ще започнат нови неща с половинките си докато свободните ще получат покана за среща, обаждане или съобщение от човек, когото харесват.

Дева

При вас, Деви, първата седмица от новата година може да донесе разправии с колеги или с хора, които са ви от обкръжението. Много е вероятно да ви се наложи да се борите за важни за вас неща и да защитавате позициите си.
След четвъртък е възможно да предприемете кратки пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще имате възможност да разпуснете напрежението и да релаксирате подобаващо.

Везни

Вие, Везни, през първата седмица от новата година ще сте ангажирани предимно с финансовото си състояние и бъдещите си професионални дейности. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да стартирате успешно бизнес начинание.
В любовен план е възможно да се натъкнете на интересни хора, с които да по флиртувате и в последствие да стартирате романтични отношения.

Скорпион

При вас, Скорпиони, в началото на седмицата са възможни много силни любовни трепети. Ще сте идеалистични по отношение на партньора и ще сте склонни да жертвате важни за вас неща за неговото благополучие.
След четвъртък може да решите да попътувате и да се позабавлявате. Някои от вас ще се отдадат на любимо хоби.

Седмицата е идеална за обръщане внимание на здравето и визията.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще получите важни новини или съобщения през първата седмица от новата година.

Някои от вас ще се сдобият с нов телефон, лаптоп или кола.

След средата на седмицата ви се очертава време прекарано със семейството и децата или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Козирог

Вие, Козирози, ще имате една много успешна седмица, в която ще успеете да изпъкнете и да направите силно впечатление на заобикалящите.
В работата ви не е изключено да ви се наложи да замествате болен колега и да ви се наложи да поемате повече задачи от обикновено.

След четвъртък ще се ангажирате предимно с лични дела и отношения. Много е вероятно да предприемете съвместни начинания с партньора и да изкарате романтични мигове с него.

Водолей

Вие, Водолеи, още в началото на първата седмица от новата година ще успеете да припечелите допълнителни средства. Не са изключени бизнес срещи, по времето на които да направите важни договорки и да изготвите печеливш бизнес план за цялата следваща година.

След четвъртък ще сте философски настроени и енергични и ще успеете да отметнете максимален брой задачи.

Чакат ви изненади от любим човек през почивните дни.

Риби

Вие, Риби, ще трябва да усвоявате нови знания през първата седмица от новата година. Възможно е в работата ви да има изисквания към вас, които ще се стремите да покривате, за да изпъкнете пред важни за вас авторитети.

В любовта не е изключено да имате спорове и пререкания с половинката, които е важно да туширате с финес и добро отношение.