Мечтаният юли е тук! Какви емоции ще ни завладеят през първите няколко дни, на какво да обърнем внимание и какво да очакваме с нетърпение? Нека разберем още сега.

Овен

Вие, Овни, не е изключено да посетите някое социално събитие в началото на седмицата. Ще срещнете важни за вас хора, които да са ви от полза впоследствие, както в личен, така и в професионален план. След четвъртък е възможно да се натъкнете на ревност или неразбиране от страна на партньора. Ако обаче успеете да не раздувате проблема, нещата бързо ще отшумят.

Телец

При вас, Телци, са възможни разправии за пари с някого от обкръжението ви. Не са изключени занимания с чужди финанси, кредити или инвестиции. Много е важно да се стараете да запазвате максимално трезва преценка и да не сте прекалено крайни в решенията си. След четвъртък ще трупате нова информация и ще се обогатявате посредством общуването си с интересен за вас човек. Пригответе се за изненади от любим човек.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, в началото на седмицата не са изключени сблъсъци с авторитети и засилено желание за изпъкване пред останалите. За да сте удовлетворени от постигнатото е най-важно да останете верни на себе си и да не преигравате. След четвъртък е възможно да предприемете съвместни занимания с любим човек, които да носят удоволствие и на двете страни.

Рак

Вие, Раци, ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Ще имате твърде високи изисквания към себе си и ще влагате двойно старание, силно преуморявайки се. Добре е да се постараете да се отпуснете и да си дадете шанс да се насладите на постигнатото до сега, без да позволявате на дреболии да развалят настроението ви. След четвъртък не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да изпъкнете в службата благодарение на добре свършена от вас работа.

Лъв

При вас, Лъвове, седмицата ще бъде пълна с любов. Много е вероятно да изкарате известно време с любимия и да се поглезите. Периодът е идеален за почивка и разпускане, творчески занимания и пътувания. Ако ви се налага да сте на работното си място, не е изключено някой колега да ви ядоса или да злослови по ваш адрес.

Дева

Вие, Деви, не е изключено да прекарате началото на седмицата със семейството, децата или с любимия човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди. След четвъртък ще се впуснете с пълни сили в работния процес и ще сте много продуктивни. Възможно е да подпишете нови договори или споразумения, да стартирате важни проекти.

Везни

При вас Везни, в началото на седмицата са възможни неочаквани обаждания или съобщения, които доста ще ви впечатлят. Много е вероятно една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината. След четвъртък не е изключено да си припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите, но все пак внимавайте да не сте много разточителни.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите в началото на седмицата. Много е вероятно да срещнете хора, които по някакъв начин да обогатят мирогледа ви и да ви стимулират. В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си. След четвъртък заетите от вас ще успеят да се разнообразят с половинките си, докато свободните ще търсят подходящи начини да впечатляват представителите на противоположния пол.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте изключително ангажирани с мнението, което имат другите за вас и на моменти ще сте докачливи, ако не усещате чуждото признание. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите. Не е изключено към края на седмицата да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Добре е да намерите начин да си отпуснете душата и да успеете да релаксирате и да си доставите удоволствие, както и на най-близките си хора.

Козирог

Вие, Козирози, е много вероятно през седмицата да имате нужда да изкарате известно време насаме с мислите си и да поразсъждавате над чувствата си.
Най-ефективно бихте разпуснали напрежението с водни спортове, йога, медитация, спа или козметични процедури. След четвъртък ще сте много по- комуникативни и по всяка вероятност ще ви се отворят нови врати, както в личен, така и в професионален план.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, е много вероятно през седмицата да участвате в различни социални събития и мероприятия, където ще имате шанса да блеснете. След четвъртък е възможно любим човек да ви изненада и да се отдадете на романтични преживявания и удоволствия. Внимавайте близък човек да не ви подведе или разочарова.

Риби

В началото на седмицата вие, Риби, ще сте са силно насочени към работата си. При всички случаи ще направите значителен пробив в кариерата си и няма да останете незабелязани от висшестоящите. След четвъртък е много вероятно да бъдете ангажирани от приятел и да ви се наложи да му се притечете на помощ. Внимавайте да не игнорирате половинката и да ви се наложи да се обяснявате впоследствие.