Навлизаме в първия летен месец от годината, който ни обещава много топли дни и слънчеви емоции. Ето какво ви очаква през втората седмица на юни според зодията:

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.
След четвъртък е възможно да се занимаете с имотни или наследствени въпроси или да се срещнете с отдавна забравени роднини.
Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Телец

Голяма част от вас, Телци, ще са изключително общителни в началото на седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми и да се позабавлявате.
След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да стартирате успешни проекти, да сключите важни договори или сделки.
След четвъртък ще участвате в различни социални събития.
Не е изключено да се погрижите за тялото и външния си вид, практикувайки любимо хоби или спорт или подлагайки се на различни разкрасителни процедури или манипулации.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата е възможно да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора. Ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет.
След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Лъв

Вие, Лъвове, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт.
След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.
След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Везни

Вас, Везни, ви чака една доста раздвижена седмица, в която ще имате шанса да срещнете интересни и нестандартни хора, с които да се забавлявате и флиртувате.
Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще успеят да изкарат ползотворно време с партньора.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще имате нужда от почивка и разпускане и няма никак да ви се занимава с практични неща.
След четвъртък ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Стрелец

Вие, Стрелци, не е изключено да пътувате или спортувате в началото на седмицата. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни.
След четвъртък ще имате възможност да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си. Вероятни са срещи с хора, с които от известно време сте загубили контакт.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол в началото на седмицата.
След четвъртък са възможни изненадващи обаждания или съобщения.
Добре е да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.

Водолей

Вие, Водолеи, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата.
След четвъртък са възможни конфликти в семейството. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Риби

Вас, Риби, ви чака ново начало през седмицата, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти.
След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.