Овен

На вас, Овни, началото на седмицата не е изключено да ви предложи известни трудности и пречки, които обаче с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата. След сряда ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. В доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Телец

На вас, Телци, седмицата ще донесе нови знания, които ще трупате от всевъзможни източници и по различни причини. Ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си. Голяма част от вас ще пътуват, флиртуват или спортуват. При всички случаи ще сте авантюристични и пълни с енергия.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте философски настроени и силно одухотворени през седмицата. Ще сте много състрадателни към другите и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате. Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Рак

Вие, Раци, ще имате много интересни срещи, обаждания или съобщения през седмицата. Внимателно се ослушвайте за мнения или съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози, но за който сте зациклили. В началото на седмицата може да не се чувствате особено стабилни финансово, но след четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства.

Лъв

Вие, Лъвове, е възможно да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие. Ще сте комуникативни и ще знаете как да се харесате, за да имате успех. В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора със закачливото си поведение.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития. Ще срещате хора, които силно да ви развълнуват и впечатлят, както и такива, които да са ви от полза в последствие. След четвъртък ще сте наистина емоционални. Настроенията ви често ще се менят и ще плашат или озадачават околните. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци.

Везни

Вие, Везни, се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни в началото на седмицата. Ще сте наистина борбени и постигащи и ще знаете как да се харесате на заобикалящите. След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовта. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, докато свободните ще постигнат напредък с човек, когото харесват.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата не е изключено да станете по-откровени в любовта. Възможно е да заявите по-директни позиции и открито да говорите за чувствата и нуждите си пред любимия, което значително ще улесни комуникацията ви. След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. В работата може да развиете съвсем нов подход към нещата и да погледнете ситуациите, в които попадате под нов ъгъл, което само по себе си ще ви отвори нови врати и възможности за растеж и развитие.

Стрелец

При вас, Стрелци, в началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи задачи или проекти. Добре е да се постараете да не си разваляте отношенията с останалите и да не налагате мнението си на всяка цена. След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити. Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Козирог

Ако сте родени под знака Козирог, ви очаква седмица, в която любовта, която давате, ще ви се връща двойно. Силно ще сте ангажирани с интимни въпроси и поради тази причина е възможно да сте много разсеяни за всичко останало. При всички случаи ви се препоръчва да се стараете да сте нащрек през периодите, в които ви се налага да боравите с пари или да оставяте вещите си без надзор, за да не ви измамят, ограбят или подведат.

Водолей

Голяма част от вас, Водолеи, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат сред заобикалящите и да им направят впечатление със знанията, талантите и уменията си. След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек. Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата ще сте наистина прагматични и с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред. След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта и добруването на останалите.