Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще участвате в различни социални събития. Ще срещнете хора, които силно ще ви впечатлят, както и такива, които да са ви от полза в последствие. След четвъртък не е изключено да сте много емоционални. Настроенията ви често ще са менят и ще озадачават околните. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще постигнете компромиси и разбирателство с партньора и ще успеете да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни. След четвъртък се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни в работата си. Ще сте борбени и постигащи и ще знаете как да се харесате на заобикалящите.

Близнаци

Вас, Близнаци, в началото на седмицата ви очакват големи промени в професионален план. В работата ще ви се отворят добри възможности за сделки и развитие. След четвъртък ще станете по-откровени в любовта. Възможно е да заявите по-директни позиции пред любимия и открито да говорите за желанията, чувствата и нуждите си. Бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт и не бързайте прекомерно, понеже има риск да допуснете грешки.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити. Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи. След четвъртък са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи проекти. Добре е да се постараете да не налагате мнението си на всяка цена.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата е важно да сте нащрек при боравенето с пари, защото има риск да допуснете грешки от невнимание, да ви измамят, ограбят или подведат. След четвъртък е възможно да сте ангажирани предимно с интимни въпроси. Ще сте чувствителни и романтични и ще търсите чуждата близост и разбиране. Много е вероятно връзките ви да търпят развитие и да ги задълбочавате.

Дева

Голяма част от вас, Деви, ще успеят да направят силно впечатление на заобикалящите в началото на седмицата. Някои ще изпъкнат с талантите си, други с опита, трети с чара и красотата си. След четвъртък е много вероятно да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек. Възможно е да започнете ново хоби, спорт или диета.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата е много вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред. След четвъртък не са изключени семейни ангажименти, изкарване на интензивно време с роднини, занимания с ремонти, грижа и преподредба на дома.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ако сте достатъчно старателни и последователни в началото на седмицата, ще се справяте добре със задачите си и ще имате успех. След четвъртък не е изключено да получите интересни новини и съобщения. Възможно е да се натъкнете на хора, които са важни за вас, но с които от известно време сте загубили контакт.

Стрелец

Голяма част от вас, Стрелци, ще пътуват, флиртуват или спортуват през седмицата. Ще сте авантюристични и пълни с енергия. Не е изключено да се запознаете с нестандартни хора, които доста да ви разширят мирогледа. След четвъртък ще имате възможност да изкарате приятно време с любим човек и да се поглезите.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте много състрадателни към другите и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате. Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата може да не се чувствате особено стабилни финансово, но след четвъртък ще успеете да намерите начин да припечелите допълнителни средства. Внимателно се ослушвайте за мнения или съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози. Оставете си време за любимия човек, понеже има риск да се чувства пренебрегнат или недооценен.

Риби

Вие, Риби, ще сте комуникативни, чаровни и постигащи през седмицата. Ще знаете, как да се харесате, за да имате успех. Възможно е да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие.  В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора с палавото си поведение.