Новата гореща седмица е тук! Какво вещаят звездите за следващите седем дни? Нека разберем още сега:

Овен

Вие, Овни, е възможно да стигнете до важни компромиси с любимия човек и да задълбочите отношенията си с него. Ще сте много отдадени и грижовни.
След четвъртък ще напредвате бавно, но стабилно в избрана от вас посока в служебен план. Не е изключено да подпишете важни договори и да сключите печеливши сделки.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще се впуснете да осъществявате своя отдавнашна мечта. Ще успеете да получите помощ и подкрепа от добър познат или приятел. След четвъртък не е изключено да участвате в социални събития и да се срещнете с интересни хора, които по някакъв начин да са ви полезни и да разширят мирогледа ви.

Близнаци

На вас, Близнаци, в началото на седмицата, може да ви се наложи да учите нови неща във връзка с работата ви. Ще сте любознателни и много пробивни.
След четвъртък по всяка вероятност ще си оставите време да се поглезите. Възможно е да отидете на спа, масаж, фризьор, шопинг или да поспосртувате.

Рак

Ако сте родени под знака Рак, се очаква седмицата ви да е доста раздвижена и динамична. Ще сте много заети и ще хвърчите от задача на задача. Внимавайте да не се преуморявате и си оставете време и за малко почивка и време с най-близките. През уикенда не са изключени ангажименти с роднини, на които под една или друга форма да ви се наложи да помогнете.

Лъв

Вие, Лъвове, ще си имате пререкания с половинките, най-вероятно във връзка с разпределянето на семейния бюджет. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус. След четвъртък е възможно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Дева

Вие, Деви, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през седмицата. Вероятни са също така и кратки пътувания или екскурзии.
В работата се постарайте да сте максимално съсредоточени, за да не пропуснете важни детайли и да не останете измамени при някой договор или сделка. В любовен план са възможни пререкания с любимия, които обаче бързо ще преминават.

Везни

Вие, Везни, се очаква в началото на седмицата да сте наистина успешни в професионален план и да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки или ще афишират връзка пред останалите. Към края на седмицата голяма част от вниманието ви, ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Скорпион

При вас, Скорпиони, може да се очаква да изникнат конфликти в семейството, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

Стрелец

Ако сте родени под знака Стрелец, значи тази седмица ще бъде наистина добра да стартирате нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. След четвъртък се очаква да ви изникнат семейни ангажименти или работа покрай дома. Бъдете внимателни с по-възрастните членове на вашето семейство, понеже може да имат нужда от вашата подкрепа.

Козирог

Вие, Козирози, през седмицата бъдете внимателни във финансов план, понеже съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте. Очакват ви изненади в любовта и интересни предложения от страна на човек, когото харесвате.

Водолей

При вас, Водолеи, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие. Също така не е изключено да решите да обърнете внимание на здравето и тялото си, като започнете нов спорт, промените или подобрите визията, или смените диетата си.

Риби

При вас, Риби, седмицата ще започне малко колебливо и неуверено, но към четвъртък повечето от вас ще наберат сили и ще станат достатъчно продуктивни, за плановете им да бъдат успешно реализирани. Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага нещата, които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност или прибързаност.