Последната седмица на любимия август е тук! Нека заедно побързаме и разберем какво ни очаква през следващите няколко дни:

Овен

При вас, Овни, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие. След четвъртък е възможно да решите да промените или подобрите визията или режима си на хранене.

Телец

Ако сте родени под знака на Телеца, се очаква да сте нестандартни и креативни през седмицата. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. Бъдете внимателни с финансовите въпроси и проверявайте всички клаузи в договорите, които подписвате. След четвъртък е възможно да ви се наложи да се отстоявате и доказвате пред човек, когото считате за авторитет.

Близнаци

Вие, Близнаци, се очаква в началото на седмицата да сте наистина успешни в обществен план и да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки, други ще афишират връзка пред останалите, докато трети ще направят голям пробив в службата си. Към края на седмицата голяма част от вниманието ви ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Рак

При вас, Раци, може да се очаква да изникнат конфликти в семейството в началото на седмицата, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

Лъв

При вас, Лъвове, седмицата ще започне малко колебливо и неуверено, но към четвъртък повечето от вас ще се оптимизират и ще наберат сили, за към края на седмицата плановете ви да бъдат успешно реализирани. Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага, нещата които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност и прибързаност.

Дева

Вие, Деви, ще сте влюбени и доста мечтателни в началото на седмицата. По всяка вероятност ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който отдавна ви е влезнал по кожата. След четвъртък ще се насочите към решаване на служебни или парични въпроси и по всяка вероятност ще сте изключително продуктивни.

Везни

Ако сте родени под знака Везни, в началото на седмицата може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще променят мирогледа ви. След четвъртък ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с приятели и съмишленици.

Скорпион

При Вас, Скорпиони, ще има новости и нововъведения в службата и при колегите в началото на седмицата. Не се дръжте надменно, ами се старайте да намирате общ език, с хората, които ви се изпречват на пътя, понеже някой от тях може да се окаже ключова фигура в живота ви в последствие и да ви помогне в труден за вас момент. След четвъртък не е изключено да имате ангажименти покрай възрастен роднина, покрай дома или семейството ви.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще си имате разправии и пререкания с половинките, най-вероятно във връзка с разпределението на семейния бюджет. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус.
В службата е възможно да ви се наложи да замествате болен колега или да поемате повече задачи от обикновено.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирога, се очаква седмицата ви да е доста нестандартна и изпълнена с внезапни обрати и изненади. Възможно е да ви се наложи да правите неща, които по принцип избягвате и да усвоявате знания, които сте мислили, че няма да ви трябват. Важното е, че ако съумеете да запазите спокойствие, ще имате добро развитие и напредък по важни въпроси.
В любовен план ви чакат романтични обяснения и приятни срещи.

Водолей

Вие, Водолеи, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки в началото на седмицата. След четвъртък е много вероятно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Риби

Вие, Риби, ще сте много грижовни и в услуга на другите в началото на седмицата. Ще обръщате голямо внимание дори на хора, които познавате отскоро, което не е изключено да предизвика ревност при най-близките ви, които може да се почувстват пренебрегнати или застрашени. След четвъртък съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.