Овен

При вас, Овни, може да се очаква да изникнат конфликти в семейството, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. 

Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата. Ако сте свободни ще се натъкнете на интересни хора, които да ви заинтригуват.

Телец

Вие, Телци, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през седмицата. Много е вероятно също така да имате ангажименти покрай близкото ви обкръжение, колегите или съседите ви.

След четвъртък не е изключено да ви се наложи да разпределяте чужди ресурси или общи пари, да теглите кредити или да се занимавате с наследствени въпроси.

Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Близнаци 

В началото на седмицата голяма част от вниманието ви, Близнаци, ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

След четвъртък ще сте наистина успешни в обществен план и ще успеете да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки или ще афишират връзка пред останалите.

Рак

Ако сте родени под знака Рак, значи тази седмица ще бъде наистина добра да стартирате нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията.

В любовта нещата ще ви се получават с лекота и ще успеете да завъртите главата на важен за вас човек.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте влюбени и доста мечтателни през седмицата. По всяка вероятност ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който отдавна ви е влезнал по кожата.

В работата ви са възможни изненади от колеги или висшестоящи, към които ще ви се наложи да се напасвате.

Голяма част от вас ще отделят внимание на здравето и тонуса си.

Дева

Вие, Деви, ще сте много грижовни и в услуга на другите през седмицата. Внимавайте да не злоупотребят с вас и не се изхвърляйте в жертвоготовността си.

Пазете се от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса. След четвъртък ви чакат изненади от близки хора или важни съобщения.

Везни

При вас, Везни, седмицата ще започне малко неуверено и объркано. След като се мобилизирате ще успеете да отметнете известно количество задачи, но ще имате усещането, че нещата ви отнемат повече време от обикновено.

Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага нещата които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност и прибързаност.

Скорпион

Ако сте родени под знака Скорпион, може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще променят мирогледа ви.

След средата на седмицата ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с приятели и съмишленици.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте достатъчно продуктивни през седмицата, за плановете ви да бъдат успешно реализирани и да срещнете така желаното признание от околните.

В работата ви по всяка вероятност ще срещнете хора, които да са ви от полза и да ви отворят нови врати. Много е вероятно да напредвате бавно, но стабилно в избрана от вас посока.

Постарайте се да не пренебрегвате любимите си хора, заради професионални ангажименти.

Козирог

Вие, Козирози, ще си имате разправии и пререкания с половинките. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус.

След четвъртък ще има новости и нововъведения в службата ви и при колегите. Не се дръжте надменно, ами се старайте да намирате общ език с хората, които ви се изпречват на пътя, понеже някой от тях може да се окаже ключова фигура в живота ви и в последствие да ви помогне в труден за вас момент.

Водолей

При вас, Водолеи, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие.

Възможно е също така да решите да промените или подобрите визията или режима си на хранене.

В работата си ще сте доста активни и продуктивни.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, се очаква седмицата ви да е доста нестандартна и изпълнена с внезапни обрати и изненади. Възможно е да ви се наложи да правите неща, които по принцип избягвате и да усвоявате нови знания. Важното е, че ако съумеете да запазите спокойствие, ще имате добро развитие и напредък по важни въпроси.

След четвъртък ще имате възможност да изкарате време с приятели и съмишленици и да се позабавлявате с тях. Не е изключено да участвате в социални събития и да се срещнете с интересни хора, които по някакъв начин да са ви полезни и да разширят мирогледа ви.