Октомври е най-мистичният месец от цялата година поради толкова много причини! Една от тях е, че по-голямата част от периода минава под знака на зодия Везни, която окъпва Вселената с красота, социално вълнение, човешко разбиране и най-важното - баланс. Везните улавят всичко, което е есента. След диво и силно лято, когато енергията е бушувала, сега е време да потърсим хармонията в себе си. Ако познавате представител на тази зодия, значи знаете за каква тръпка става дума – именно с това ще е изпълнен месеца.

Тази седмица ще бъде страхотен за три зодии, както и за хората, чийто асцендент се намира в някой от тези знаци:

БЛИЗНАЦИ

Меркурий се намира в шестия ви дом на рутината и работата и сте твърдо решени да се справите с всяка една задача от списъка си, да възстановите здравето си и да влезете в здрава рутина. И това ще се случи! Освен това осмият ви дом е окрилен от луната в Козирог, което с прости думи означава, че усилената ви работа ще даде плодотворен резултат. Внимавайте да не се задълбочавате в ненужни детайли, тъй като прекаленото премисляне на нещата може да отнеме от енергията ви.

ВЕЗНИ

Меркурий се намира във втория ви дом на финансите и придобивките - тази седмица основните ви цели са да изкарате повече пари, да се установите и да направите нещо, което ще ви се отплати в бъдеще. Но не позволявайте на материалистичните мисли да помрачат щастието ви - отделяйте време за себе си и за близките си, които ще ви покажат, че се справяте много по-добре, отколкото сте си мислили.

КОЗИРОГ

Луната ще се намира в първия ви дом на Аза, давайки ви емоционално приспособяване и вътрешна организираност. Подгответе се за почивка от хаоса! Меркурий засяга 11-ия ви дом на обществото и тази седмица ще бъдете изключително общителни, а приятелите ви ще ви станат по-близки от всякога. Не забравяйте обаче да отделяте и време за себе си, за да не забравите кои сте.