Тя е родена преди 32 години в семейството на датски архитект и майка еврейка. Актьорската ѝ кариера започва през 1994 с ролята й на Лора Нелсън в „Север“, а днес е една от най-сексапилните и харесвани дами в света на киното! 

Рецептата за красота която съм наследила от майка си: пий много вода, никога не ставай по будилник и никога не пуши.

Мисля, че на голотата трябва да се гледат по такъв начин, сякаш е скрийншот за някого, така че е добре да прецениш рисковете, които поемаш. Благотворително ли го правиш или е въпрос на суета?

 

Всички казват: зрителите решават всичко. Но зрителите, в крайна сметка, не решават нищо. Зрителя просто взема това, което му се дава.

Мисля че, в повечето филми, където има мъж и жена, жената вiнаги е обект на мъжкото желание, в една или друга степен.

 

Знаете ли, в какво е уникалноста на Уди Алън? Няма никаква разлика между Уди като режисьор и Уди като човек!

Секс в кола! Ако съм в истински мръснишко настроение и съм на палава вълна, определено бих се насочила към задната седалка.

Преди да снимам "Мач пойнт", не можех да се целувам добре. Трябваше ми доста време, за да го правя убедително не само за камерата, а и за Джонатан Рийс Майърс, който ми партнира.

 

Щастие - това е когато имаш накъде да насочиш своето безумие.

Намирам красота в необикновените неща - например да покажеш глава през прозореца или да постоиш на пожарния изход.

Ако в живота ти има затишие и ти не знаеш, какво да правиш - чакай. Но не чакай твърде дълго, а ако чакаш твърде дълго - направи нещо.

 

Добре че дойде зима и обух дълги панталони. Цяло лято папараците се скъсаха да ме преследват и да ме снимат в любимите ми шорти цвят каки, за да обърнат внимание колко са ми напълнели бедрата.

И киното, и живота са просто един голям панаир на суетата.