През 2022 г. ни очакват две слънчеви затъмнения. Първото слънчево затъмнение за годината ще се случи в полунощ на 30 април. Това слънчево затъмнение може да е частично, но ефектът му ще се отрази върху живота на хората от много зодии. Астрологията вярва, че когато настъпи затъмнение, то може да има позитивно отражение върху живота на някои хора и негативно върху живота на други.

Ако сте представители на една от тези зодии, пригответе се за едно пълнолуние, изпълнено с положителни емоции.

Рак

Това затъмнение ще се окаже много плодотворно за зодия Рак. Също така може да има повишаване на уважението на работното място и обществото. Репутацията ви ще се увеличи. Вашият стил на работа може да се подобри и определено ще ви бъде полезен в бъдеще. Забавените пари вероятно ще бъдат възстановени през този период.

Стрелец

Ще има много ефекти от слънчевото затъмнение в живота на хората от зодия Стрелец. В бизнеса може да има печалба. В същото време има и възможност за нова оферта за работа. Има възможност да намерите работа в чужбина или да се отворят нови пътища за напредък. Господарят на този зодиак е Юпитер. И според астрологията, поради усещането за приятелство между планетата Юпитер и Слънцето, това затъмнение ще се окаже благотворно за вас.

Телец

Според астрологията представителите на зодия Телец също се възползват от първото затъмнение за тази година. Имате всички възможности за реализиране на финансови печалби. Вашата забавена работа може да бъде свършена. Късметът може да ви подкрепи в бизнеса. Могат да се формират нови взаимоотношения. Можете също да ви се отдаде възможност да инвестирате в бизнес, от който да видите полза в бъдещето.