Някои жени решават да станат майки, когато чувстват, че личният и професионалният им живот са достигнали стабилна точка. Чувстват, че трябва да изчакат, докато се подготвят добре, за да имат дете. Други са изправени пред ова предизвикателството в много млада възраст и точно това се е случило с актрисата София Вергара, която става майка на Маноло на 19 години. С много усилия, упорита работа и любов, звездата от „Модерно семейство“ успява сама да отгледа сина си, без да губи от поглед целите си в кариерата.

Обичаме да споделяме вдъхновяващи истории и ви каним да прочетете историята на София Вергара - идеалният пример за това какво означава да сте постоянни и упорити.

Да станеш майка на 19

София Вергара е омъжена за Джо Гонсалес от 1991 до 1993 г. В резултат на тази връзка, само на 19 години, актрисата ражда първия си син Маноло. След раздялата си с Гонсалес, София влага всичките си усилия в актьорската кариера и грижите за малкото момче, за да не му липсва никога нищо, от което се нуждае.

„Бях наистина млада, когато се разведох с баща му, затова го отгледах, опитвайки се да му дам най-добрия пример и най-доброто, което мога. Когато хората ми правят комплименти за него, за това колко добре е възпитан, колко е чаровен и забавен - това показва колко си струват всички жертви“, казва София.

Въпреки че не съжалява, че е станала майка толкова млада, тя признава, че всичко би било по-лесно, ако Маноло се е появил 10 години по-късно.

Когато той е още много малък, София трябвала да го остави при баба му, за да ходи на работа и това разбива сърцето ѝ всеки път, когато го прави.

„Да бъдеш майка има много общо с инстинкта, чувството за отговорност, ангажираност и дори прошката към себе си“, обяснява тя пред испански медии.

Как е съчетала кариерата си на актриса с майчинството

Кариерата на София в развлекателната индустрия е много разнообразна и плодотворна. С течение на годините и порастването на Маноло, кариерата на колумбийската актриса и модел наистина потръгва. През 1995 г. тя обикаля света с Фернандо Фиоре, благодарение на телевизионния сериал „Fuera de serie“, а по-късно участва във филми като „Хванете Папи“, „Четирима братя“, романтичната класика „Гореща гонка“ и други. Също участва в редица успешни телевизионни сериали, като „Семейният тип“ и „Модерно семейство“.

Майка, която е страхотен ментор

Ако има нещо, в което майките изпъкват, това е даване на съвети и предаване на житейски уроци. И София Вергара, която като майка не спира да се тревожи за благосъстоянието на сина си, не е изключение.

„Не върви по задните улички.", "Мисли с главата си." и "Не бъди сам във влак в 3 сутринта“ са някои от предупрежденията, които актрисата дава на Маноло. По време на интервю също казва, че иска синът ѝ да бъде с добра, образована жена, а той от своя страна признава, че майка му би била отлична свекърва.

Момчето следва стъпките на майка си

Може би фактът, че е израснал с майка, която вече е била звезда, е повлиял на професионалната съдба на Маноло. Младежът е филмов режисьор. Възпитаник е на колеж „Емерсън“ в Бостън. След като завършва следването си, се завръща в Калифорния и стартира собствен канал в Ютюб, където говори, наред с други неща, за това какво е да живееш с майка си. Проектът, който се нарича „Mi vida con Toty“, е толкова успешен, че отстъпва място на риалити шоуто „Vergaraland“.

По-късно получава роля във филма „Destined to Ride“ и играе в поредицата „Guilty Party: History of Lying“.

Но освен че следва професионално стъпките на майка си, Маноло я придружава на някои от най-важните събития в развлекателната индустрия. Той присъства на церемонията, на която София Вергара е отличена със звезда на Холивудската алея на славата.

Споделена любов към кучетата

Друго общо между София и Маноло е абсолютната им отдаденост на кучетата. В своя акаунт в Инстаграм Маноло споделя стотици снимки със своите домашни любимци, а София прави същото с нейните. Освен това момчето пуска собствена марка дрехи и аксесоари за кучета и актрисата присъства на откриването.

Обичат да прекарват време заедно повече от всичко

Връзката между Маноло и София е много силна. Те са били заедно през всички етапи от живота си и са споделяли много важни моменти. Актрисата е със сина си на дипломирането му и е много горда и щастлива от академичните му постижения, докато младежът е този, който заведе майка си до олтара, когато се омъжи за Джо Манганиело.

Маноли подкрепя и София за ролята ѝ в „Модерно семейство“ и дори публикува снимка с нея с текста:

„11 години, 250 епизода и не мога да не се гордея с работата, която сте свършили! С приключването на тази глава се вълнувам за следващата ви!" - написа той.

Несъмнено да изминеш пътя на майчинството сама и да си толкова млада не е лесно. София казва, че сега нейните приятели изпадат в паника, ако не са намерили някого, с когото да имат деца, но за нея това не е проблем, тъй като тя вече има.

Мислите ли, че да сте млада майка има своите предимства? Какви са те?