Вселената съветва да покажете състезателен дух - това ще помогне за постигането на дългогодишни цели.

Карта Таро за седмицата 9-15 октомври - Петица жезли

Във въздуха витае атмосфера на спортна страст. Не бягайте от възможностите да участвате в дейности с дух на състезание. Това може да е брейнсторминг с колеги или защита на гледната ви точка в диалог с любим човек. Подходете към въпроса с палаво настроение.

Ключовите думи на седмицата са „правене“, „опитване“ и „активност“. През следващите дни реализирайте всякакви идеи, поне в тестов вариант или за забавление - „мислете и правете“. Така, според мъдрата система Таро, ще стигнете до победата по пътя си много по-бързо, отколкото да чакате подходящия момент.

Всеки шанс, който идва тази седмица, не трябва да се пропуска. Това ще ви даде възможност не само да се убедите в способностите си, но и да ги реализирате. Нюансът е особено важен за тези, които са били в състояние на стагнация поради липса на разбиране за собствените си уникалност и оригиналност. Струва си да запомните, че можете да създадете нещо мащабно и велико само като трезво осъзнаете силните си страни - било то проект, ново попълнение в семейството или съюз на искрено обичащи сърца.