Въпреки че безплатните личностни тестове в интернет в никакъв случай не са точна мярка за това кой сте като човек, те са интересни и забавни.

Има толкова много различни черти, които съставляват личността, и това прави всеки един наистина уникален. Да бъдем обективни по отношение на собствените си личностни черти обаче може да бъде трудно, защото не винаги виждаме себе си по начина, по който другите ни виждат.

Интернет личностните тестове правят забавно и лесно разкриването на малки скрити частици от себе си, които могат да ви дадат известна представа за това кои сте. Не може да се подценява, че тези типове личностни тестове са само за развлекателни цели и не са предназначени да бъдат точен анализ на вашия психологически профил.

Това, което видите първо на картинката, разкрива дали сте с дясното или лявото полукълбо на мозъка ви е водещо. Всичко, което трябва да направите, е просто да погледнете картинката и да кажете какво видяхте първо.

Според картинката, ако видите риба, дясното полукълбо е водещо, а ако видите русалка - лявото.

Въпреки това много хора, които споделят изображението в Twitter, включително авторката на "Хари Потър" Дж. К. Роулинг, казват, че вместо риба или русалка, те виждат или магаре, или тюлен.

Това конкретно изображение е въведено за първи път през 1968 г. в списанието "Perception & Psychophysics" като пример за двусмислени фигури, създадени за използване от психолози в различни експерименти. Изображението отново се използва за проучване от 2008 г. в университета Корнел, което няма нищо общо с левия или десния мозък, а по-скоро разглежда как „мотивационните състояния на хората – техните желания и предпочитания – влияят върху обработката на визуални стимули. "

И така, какво означава, ако сте видели риба, русалка, магаре, кон или тюлен в тази оптична илюзия?

Без никаква изрична мотивация, като например обявена награда, най-вероятно животното, което сте видели първо, е това, което представлява ценности и личностни черти, които намирате за благоприятни или изгодни.

Ето какво разкрива видяното за вас:

1. Първото нещо, което сте видели, е кон...

Конете са престижни животни, за които е известно, че символизират свобода, издръжливост, величие, дух, решителност и смелост. Ако видите кон в това изображение, вие олицетворявате свободолюбивия характер на коня. Вие сте особено решителен човек, който не се страхува да се изправи лице в лице с предизвикателствата.

2. Първото нещо, което сте видели, е тюлен...

Тюлените, които споделят черти на елементите Вода и Земя, са символи на игривост, интуитивност, хармония и щастие. Ако видите тюлен на това изображение, вие сте спокойни и привлечени от приключения. Точно както тюленът се чувства удобно на сушата и във водата, вие намирате лесно да се приспособите към нови ситуации и да се оставите по течението.

3. Първото нещо, което сте видели е риба...

Рибите са символ на прераждане, плодородие, късмет, промяна, здраве и емоции. Свързани с водата, рибите са известни също като символи на спокойствие и баланс. Ако видите риба на това изображение, вие сте в тон с емоциите си и не се страхувате да ги изразите. Имате силна интуиция и можете да се адаптирате добре в почти всяка ситуация.

4. Първото нещо, което сте видели, е русалка...

Русалките са символи на красота, несъответствие и женственост. Ако видите русалка в това изображение, вие сте човек, който винаги остава верен на себе си. Точно както русалките не могат да бъдат опитомени, тези, които видят русалка в този образ, се наслаждават на тяхната уникалност.

5. Първото нещо, което сте видели, е магаре...

Магаретата са символи на чест, растеж, служба и интуиция. Ако видите магаре на това изображение, вие сте трудолюбив човек със силно чувство за отговорност. Вие също сте лоялни, но силната ви интуиция ви предпазва от сляпа лоялност. Въпреки че мнозина може да кажат, че сте упорит, всъщност вие просто знаете, че трябва да се доверите на инстинкта си и да действате предпазливо, когато смятате, че е необходимо.