В астрологията , има някои зодиакални двойки, които вероятно ще изпитват физическо привличане един към друг, силна химия, но не и емоции. Всъщност не става въпрос само за знака, а най-вече за аспектите, които Марс и Венера образуват помежду си, когато се "пресекат" в хороскопите на двама души.
Поради тази причина, когато четете следващите редове, освен вашия знак, вземете предвид и евентуалното положение на вашия Марс или Венера в описаните двойки знаци.

Ето кои са зодиакалните двойки, които биха си паснали чудесно в леглото, но, ако решат да създадат връзка, няма да имат този успех. 

ТЕЛЕЦ - СКОРПИОН

Тези знаци обикновено изпитват нещо един към друг, което в крайна сметка се превръща в чисто сексуално привличане. Но ако няма силна емоционална връзка от самото начало, връзката им бързо ще избледнее. Телецът може да бъде доста открит по отношение на желанията и нуждите на връзката си, докато Скорпионът ще остане по-сдържан, насърчавайки най-вече своята потайност. Първоначално Скорпионът може да се развълнува от открития подход на Телеца, но по-късно ще му омръзне.

БЛИЗНАЦИ – ВЕЗНИ

Когато съберете два въздушни знака, връзката им може да се определи като безгрижно морско пътешествие. Първоначално всичко е вълнуващо и завладяващо, тъй като всеки от тях се опитва да впечатли другия със стил и разнообразие. Но с течение на времето единият може да усети, че нещо липсва на другия, като силата на стабилността, която усещате, когато сте със земен знак например, или грижата и нежността, на които се радвате с воден знак. Също така е лесно да се отегчите с човек, който е подобен на вас, така че първоначалното физическо привличане може да избледнее.


РАК - СТРЕЛЕЦ

Водните и огнените знаци като Рак и Стрелец могат да имат страхотна сексуална химия още от самото начало. Но в дългосрочен план те може да нямат хармонична връзка, защото техните природи (водна и огнена) се сблъскват една с друга в зодиака. Хората, които имат тази зодиакална връзка, по-трудно се разбират помежду си, така че емоционалното общуване не става толкова лесно. За тези два знака е много лесно както често да спорят или лесно да губят самообладание, така и да правят секс, за да свалят напрежението помежду си.

РИБИ - ВЕЗНИ

Везните, най-романтичният знак от зодиака, и Рибите, неизлечимите романтици, обикновено привличат вниманието отдалеч, тъй като имат много привлекателна аура. Въпреки че имат някои общи неща, независимата природа на Везните може да не е в състояние да осигури на Рибите емоционалната сигурност, от която се нуждаят в дългосрочен план. Физическото привличане обикновено е единствената точка на връзка, която наистина ги държи заедно. Везните обикновено се нуждаят от пространство във взаимоотношенията си, което може да направи Рибите несигурни.

Въпреки това ако сте решили да останте в една от тези двойки, не се тревожете, че зодиака не ви намира за съвместими. А просто го използвайте, за да разбирате по-добре, както другия, така и себе си. Опознаете ли се в дълбочина и приемете ли другия с всичко, което е, тогава ще имате успех в своята връзка.