Представяме ви 18-годишната Риана, която е бременна в 6-ти месец и очаква първородния си син през април. Необичайното в нейния случай е, че тя няма никакво коремче и непознати многократно са я обвинявали, че лъже за бременността си.

Според нея липсата на коремче се дължи на веганската ѝ диета и всекидневните упражнения, които са помогнали да запази фигурата си. Тя твърди, че бебето ѝ е напълно здраво и се развива с обичайните темпове. „Бебето ми е като на всички останали и нито аз, нито бебето ми имаме здравословни проблеми“, допълва Риана. Въпреки че коремчето ѝ се забелязва много трудно, Риана казва: „Обичам малкото си коремче, не е голямо колкото на другите жени, но е перфектно по свой собствен начин, а и това си е моето тяло и моето коремче“.

Думите на Риана обаче не могат да убедят някои хора, че е бременна и здрава, затова често се сблъсква с обиди, когато споделя, че е бременна в 6-ия месец.

„Хората постоянно ме питат „Да не би да се преструваш на бременна?“, „Сигурна ли си, че бебето ти е здраво?“, освен това ме съветват да ям повече и да отида на лекар. Казвали са ми и че не бива да имам дете, щом не мога да изхранвам себе си, но тези хора не знаят нищо за диетата ми или за начина ми на живот.“

Риана винаги е живяла активно и спортува често. Занимавала се е с бойни изкуства, включително бокс, кикбокс и джиу-джицу, в продължение на 6 години, а сега се е запалила по йогата. „За момента правя само йога и кардио упражнения, но те са причината за слабата ми фигура. Освен това съм веган, не ям никакви животински продукти и избягвам нездравословните храни, като газираните напитки, сладкото и бързата храна. За щастие, имам подкрепата на семейството ми, защото майка ми е била в подобна ситуация, докато е била бременна. Тя е била професионален атлет и бременността ѝ е проличала едва в седмия месец.“

Нейният случай много прилича на този на блогърката Шонтел Дънкън, която скандализира не малко хора със своето малко коремче.