X

Трагичен инцидент ни напомня защо не бива да оставяме бебето си само

от в 10:35 на 21.02.2017 в Всичко за теб | Семейство


Трагичен инцидент ни напомня защо не бива да оставяме бебето си само

Трагичен инцидент ни напомня защо не бива да оставяме бебето си само

Един скорошен инцидент ни припомня защо не бива да оставяме бебетата без надзор.

3-месечното бебе на Лейси Тейлър е починало, след като е било оставено само върху масичка за повиване. Причината за смъртта не е падане, а задушаване.

Според доклада на полицията бебето се е изтърколило до ръба на масата, трахеята му била притисната към ръба и то не е можело да диша, нито да се изтърколи обратно.

„Такъв развой е могъл да бъде предвиден и да бъде избегнат, ако детето беше под родителски надзор“, обясняват от полицията. „Тя не е възнамерявала да убие детето си, но е допуснала огромна грешка, която е довела до смъртта на детето.“

Майката признава, че е знаела, че детето й може да се претърколи, но съпругът й не я обвинява и нарича станалото „ужасяващ инцидент, който може да се случи на всеки родител“. Според признанията на майката тя е оставила дъщеричката си сама, за да вземе бутилка с мляко от друга стая.

Лейси Тейлър, която има още едно дете, е обвинена в родителска небрежност, довела до смъртта на детето й. Според полицията майката е оставила детето си само за дълъг период от време – поне 15 минути.

Случилото се трябва да напомни на всички майки да бъдат предпазливи и да не оставят бебетата без надзор.Теми   бебета | безопасност | деца | майки

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.