1. Овен

Едва ли е голяма изненада за хората, които си имат вземане-даване с тази зодия. Овенът трудно създава сериозна връзка, защото връзката му с него самия е твърде силна. Той трудно приема, че вече не е просто "Аз", а част от "Ние". Още по-трудно приема, че трябва да се съобразява с някой друг, освен със себе си. Овенът просто е такъв - саможив, самостоятелен, самодостатъчен.

2. Стрелец

Влюбчивият Стрелец... Точно тази негова влюбчивост е причината Стрелецът толкова трудно (и така за кратко) да се обвързва. Той обича да е харесван... и да харесва. Обича вниманието, обича флирта. Обича тръпката от първите срещи... Но лесно се уморява. И отегчава. А ако има нещо, което Стрелецът не понася, това е рутината. Затова в момента, в който се усети заплашен от спокойния ход на улегналата връзка, той просто бяга. Към неизвестното. Към непознатото. Към това, което го привлича и вълнува.

3. Риби

Сигурно сте изненадани! Рибите, славещи се като най-романтичната зодия, създават трудно семейства. Но... е точно така. Именно защото са романтични. Именно защото летят в облаците. Именно защото са фантазьори. Рибите винаги си мислят, че някъде другаде, с някой друг, ги чака онази голяма, обещаната, истинската любов. И често пъти я пропускат. Именно нея. Но за щастие от време на време съдбата им дава втори шанс. А дали ще го грабнат, или отново ще го пропуснат, си зависи само от тях...