Умните момичета не изграждат връзки, основаващи се само на привличането. Те се нуждаят от по-силни взаимотношения – духовни и емоционални. Пазят сърцата си, защото не всички момчета заслужават любовта им. Не биха се примирили с някой, който ги приема за даденост и ги вижда като заместители. Не могат да бъдат с човек, който очаква да получи повече, отколкото е готов да даде...

Умните момичета са скептични. Дори понякога цинични. Те знаят, че повечето хора са егоисти и биха ги наранили без да замислят. Ето защо тези момичета държат очите си отворени. Ако хванат някого в лъжа, не искат да имат нищо общо с този човек. Не позволяват на емоциите да повлияят на решенията им. И ако преценят, че са по-добре без него, не се колебаят да си тръгнат...

Умните момичета не правят драми и не се борят за ничие внимание. Не разчитат на смесените сигнали и не играят на дребно. Ако не отговаряте на съобщенията им, ще ви напуснат. Ако очаквате, че ще ви молят да се върнете, ще останете разочаровани. Не се интересуват от едностранчиви взаимоотношения, защото знаят, че заслужават много повече!

Умните момичета знаят, че връзката е нещо повече от старо клише. Те са независими и могат да намерят щастието си сами. Силни са и без мъже. Разбира се, това не означава, че са затворили сърцата си напълно. Готови са за връзка, но само ако човекът отсреща си струва енергията, силите, любовта и компромисите.

Умните момичета не губят времето си. Те не се забъркват с човек, който някой ден би разбил сърцето им. И много внимателно преценяват на кого да позволяват да влезе в техния свят.

Умните момичета не се привързват лесно, но след като се влюбят, няма връщане назад. Уважават половинката си и взаимно научават нови неща, за да разгърнат потенциала си.

Най-добрите им приятелки знаят, че могат да им се доверят и няма да бъдат предадени. Те умеят да ги насърчават и вдъхновяват.

Умните момичета пазят сърцата си, но след като ги „освободят", ще ви обичат безусловно!