Шарън Стоун за пореден път изглежда фантастично в статия за списание „Вог Арабия“. 64-годишната актриса, която има 40-годишна филмова кариера зад гърба си и няма намерение да спира да се снима, позира като истинска модна кралица в луксозни тоалети на топ брандове. Зухаир Мурад, Долче и Габана, Ели Сааб и Валентино са само част от модните къщи, в чиито модели блести холивудската звезда.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Стоун е майка на три осиновени момчета. В интервюто тя разкри, че наскоро в семейството ѝ се е появило още едно дете: "Сега имам четири деца. Осинових още едно момче по време на ковид пандемията, чийто родител почина. Става дума за детето на мой приятел, което дойде да живее при нас, когато баща му почина."

„Мисля, че щях да имам повече деца, ако имах партньор“, призна още тя.

Наскоро Стоун разкри, че е загубила 9 деца заради спонтанни аборти. Шарън също говори за използването на ботокс и филъри за лице. "Имаше периоди в живота ми, когато бях на върха на славата и използвах ботокс и филъри. След това получих масивен инсулт и 9-дневен мозъчен кръвоизлив. В резултат на това трябваше да ми бият повече от 300 инжекции с ботокс и филъри, за да може едната страна лицето ми да се върне към нормалното", каза Стоун, припомняйки си своите почти фатални здравословни проблеми през 2001 г.

Това преживяване променя завинаги начина, по който Шарън гледа на естетичните и козметични процедури. „Това се превърна от сладък лукс в някаква масивна, болезнена неврологична нужда“, каза тя.

Шарън призна, че бившият ѝ партньор я е изоставил, защото е отказвала отново да използва ботокс. „След този разговор го видях само още веднъж и след това той вече нямаше интерес да се виждаме. Ако не ме цените истински, моля, намерете изхода“, заяви тя.