Елегантна, красива и самоуверена - такава видяхме Шарън Стоун на ревюто за мъжка мода на Долче и Габана в Сиракуза, Италия в неделя.

64-годишната актриса поздрави феновете си, когато пристигна на събитието в гащеризон в жълт цвят с голи рамене и дълъг шлейф. Тоалетът бе допълнен от ефектен сребрист сутиен с пайети и черни обувки на висок ток. Минути преди да се появи публично, звездата от „Първичен инстинкт“ сподели в Инстаграм кадри с невероятната си визия.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sharon Stone (@sharonstone)

 

Това не е единствената поява на Шарън Стоун на шоу на Долче и Габана от последните дни. Преди десет години – след цели 27 години в модния бизнес – Доменико Долче и Стефано Габана пускат своята колекция със 73 изящни дизайна от висшата мода, наречена Alta Moda, съставена от ръчно рисувани копринени рокли. В чест на десетата годишнина от пускането на модната линия Долче и Габана организираха впечатляващо шоу пред Католическата катедрала в Сиракуза, Сицилия. На събитието към Шарън Стоун се присъединиха Марая Кери, Дрю Баримор и Хелън Мирън.

Наскоро Шарън говори за първи път за претърпените 9 спонтанни аборта, като сподели мъката си, че „липсва обсъждане на подобни случаи на дълбока загуба“. „Това не е нещо незначително, нито физически, нито емоционално“, добави към поста си звездата и продължи: „И все пак сме накарани да чувстваме, че това е нещо, което трябва да понесем сами и тайно с някакво чувство за провал. Вместо да получим така необходимото състрадание, съпричастност и изцеление, от които толкова се нуждаем.“

След опустошителните загуби Шарън осинови трима сина, Роан, на 22 г., Леърд на16, и Куин, който е на 15.