Всеки от нас иска и мечтае лесно и бързо да намери своята голяма любов, но дори и през целия ни живот е възможно това изобщо да не се случи. Просто всеки трябва да измине своя трънлив път към любовта... Понякога е необходимо да изгубите само една година от живота си, но обикновено без да научите своя тежък урок, няма как да разберете какво е истинска любов. И за да стане по-лесно и по-бързо това, съзвездията дават своите съвети за всеки знак от зодиака:

Овен

Когато някой казва, че не иска връзка, повярвайте му. Ако някой избягва отношения с вас, казвайки, че все още не е готов или измисляйки различни причини, знайте, че това е просто учтиво извинение. Истината е, че той не се интересува от сериозна връзка... без значение с вас или изобщо.

Телец

Ако не играете игрички, не си правите тънки сметки и не манипулирате, това не означава, че и другите ще се държат по същия начин. Всички знаем златното правило: "Отнасяй се с другите така, както искаш те да се държат с теб". Но ако се отнасяме към хората добре, това не означава, че те ще отговорят със същото. Някои могат да си играят с чувствата ти, може да те използват. Такъв е животът. Но трябва да се придържаме към принципите си, дори и да не получаваме взаимност.

Близнаци

Необходимо е да осъзнаете важността на времето. Не прибързвайте, но и не изоставайте. Жените са склонни да се втурват особено ако както казват "часовникът тиктака" или "вече е време." Но ако не отделите достатъчно време да изучите даден човек, може само да се нараните.

Рак

Колкото по-рано разберете какво чувствате към някого, толкова по-бързо ще узнаете какво да правите в бъдеще. Просто бъдете честни със себе си, без да се самозалъгвате, не бягайте от чувствата си. Признайте ги и след това помислете кое е правилно или не в дадена ситуация.

Лъв

Вие винаги ще обичате или винаги ще харесвате определени хора, дори те да не го заслужават. А това е може би най-лошото нещо - да се влюбите в някой, който не ви подхожда. Любовта не е избор, но ние можем да избираме с кого да бъдем... най-вече с тези, които също ни избират. А останалите просто завинаги ще останат в сърцата ни.

Дева

Не е нужно да се връщате и да опитвате всиако отново и отново. Невинаги опитите да оправите нещата се състоят в това да забравите за себе си и да направите крачка назад. Може и да ви се вижда лесно, но не е! В крайна сметка всичко завършва по един и същи начин. За да излекувате раните си, трябва да преживеете раздялата и да продължите напред.

Везни

Може да срещнете идеалния мъж, но той все още да не е готов за вас. Може да има различни причини, но не си струва да чакате един човек, защото може и да не го дочакате. Просто някои хора никога не стават готови...

Скорпион

В началото винаги е трудно, но кой каза, че след това става по-лесно? Във филмите и книгите ни казват, че ако преодолееш трудностите да бъдеш с някого, това е твоята съдба. Но често е точно обратното. Работата е там, че усилията в една връзка трябва да са постоянни.

Стрелец

Вашето разбито сърце не преживява нещо различно и уникално, с което никой друг не се е сблъсквал... Рано или късно ще се възстановите, дори и да не го искате.

Козирог

Може да промените прическата си, фигурата, работата, града, но ако не сте доволни от себе си, никакви отношения няма да поправят това. Намерете някой, който да ви обича и приема такива, каквито сте и бъдете сигурни, че това е най-правилната посока. Преди това обаче трябва да направите това сами!

Водолей

Не може да промените никой друг, освен себе си в една връзка. И не трябва да чакате промени от страна на другия. Просто трябва да го обичате такъв, какъвто е, а не да живеете с образа, който сте си изградили за него в мечтите си... 

Риби

Всеки си има своя собствена история за любовта и живота. Без значение колко много съвети са ви давали, не сравнявайте живота си с този на другите. И дори да не знаете всички подробности в чуждите истории, просто напишете своята собствена, уникална и неповторима.