Австралийската блогърка и майка на 4 деца Констанс Хол стана изключително популярна в Интернет с една своя снимка. Тя е известна с това, че споделя нещата такива, каквито са и последната й публикация във Фейсбук не прави изключение.

Снимката, която тя публикува показва какво всъщност означава да отглеждаш близнаци у дома. В очарователния кадър, Констанс буквално жонглира с шишенцата на близнаците – при това с крака!

„Открих тази стара снимка на изумителните ми умения да върша няколко неща едновременно”, пише 32-годишната супермайка.

Само за няколко часа, кадърът е харесан от повече от 21 000 души, а много майки споделят своите креативни трикове, с които хранят близнаците си.
„Съпругът ми засне това миналата седмица”, коментира Сара Кууни, добавяйки снимка, на която тя храни едното дете с крака си, докато изчаква другото да се оригне.

„Двегодишното ми дете ми помагаше”, споделя Манди Нъск, майка на три деца и показва снимка, на която малкото хлапе храни близнаците.

Съдейки по тези удивителни истории, някои родители са открили наистина гениални начини да се справят с няколко неща едновременно, особено когато става дума за хранене на близнаци.

„Когато моите деца бяха малки, имах страшно много трикове за подпиране на бутилките. Лекарката ми дойде веднъж ми се скара, че не трябва да правя така”, пише Клоуи Уилямсън. „Отговорът ми беше „Тогава защо не ми дадеш на заем своите ръце?!”. Съотношението бебета към родители определено не беше в моя полза.”

А вие какво смятате за подобни фотоси?