X

За да си щастлив, забрави какви са очакванията ти и си спомни с какви благословии е пълен животът ти

от в 08:45 на 10.07.2017 в Всичко за теб | Щастие


За да си щастлив, забрави какви са очакванията ти и си спомни с какви благословии е пълен животът ти

За да си щастлив, забрави какви са очакванията ти и си спомни с какви благословии е пълен животът ти Снимка: http://7-themes.com

Завоите, които ни извеждат от пътя, по който сме мислели, че трябва да вървим, изобщо не са отклонения, а са най-бързият път от мястото, на което се намираме, до мястото, на което искаме да бъдем – иначе не бихме вървели по него.

Знайте, че животът винаги нарежда нещата във ваша полза. Разберете, че очакванията са само представата ви за нещо и че тази представа не може и не взема под внимание сложното преплитане на житейските пътувания на всички нас, последователно и едновременно, в колективното и съавторско преживяване на Единната душа, проявена чрез Многото. С други думи, тук се случва повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Има повече от една житейска програма. Целта е една, но процесът е многостранен. Непрекъснато съзнавайте това и ще откриете, че ако се придържате към очакванията си, само ще спънете Идеалния план и разиграването му на сцената на живота от всички участници.

Oчакванията поставят граница на начина, по който човек определя съвършенството, и тази граница ви пречи самите вие да създавате съвършенство. Затова не очаквайте нищо и вземайте каквото получавате. Приемайте онова, което се появи. Обичайте го такова, каквото е.

Автор: Нийл Доналд УолшТеми   мъдрости | Нийл Доналд Уолш

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.