„Ти му даваш точно това, което иска“, каза най-добрата ми приятелка, докато напускахме фестивала.

Беше много права.

Бях майстор в игрите му. Преследвах го от месеци и колкото повече ме нараняваше, толкова повече го исках. Начинът, по който погледна в очите ми, размекна коленете ми и най-накрая се случи - целунах момчето, което ми даде най-емоционалната болка, която някога съм усещала в годините си на тази земя.

На следващата сутрин се събудих, за да намеря типичния сладък текст: “Обичам те с цялото си сърце”. Сърцето ми прескочи (по добър начин) и беше толкова хубаво да знам, че някой ме обича заради това, което съм. Това продължи малко, а след това дойде денят, в който прочетох:

"Просто трябваше да спя с някого."

"Не те обичам и това се случва, знаеш нали?"

Не, не знам.

За всички момичета, които са се озовали в тази ситуация, мога да се съглася с вас, че това не е най-доброто. Любовта има начин да ни замае съвсем. Въпреки че всичко може да изглежда добре в момента, сме склонни да пренебрегваме червените знамена. Често не разбираме и започваме да се чудим: „Защо е направил това? Не съм ли достатъчно добра?” Повярвай ми, мила, добра си. Ето какво научих от миналия си опит.

1. Не губи себе си преследвайки този идиот

Не следвай моя пример да го преследваш. Ще се окажеш изгубена и това просто се превръща в повтарящ се цикъл. Това ще се превърне в неговата игра и той непрекъснато печели, просто защото му позволяваш. Той не си струва времето, ако трябва да просиш вниманието му. Вниманието никога не е нещо, което трябва да просиш в една връзка. Обича да знае, че някой го преследва, така че ако нещо не му хареса, просто може да се върне при теб, когато пожелае и да те остави отново. Ако те блокира в Снапчат, не го търси в Инстаграм и не моли за още. Накарай го да те преследва. Публикувай тези секси снимки в Инстаграм, ходи навсякъде сякаш мястото е твое и най-важното, БЪДИ СЕБЕ СИ.

2. Накарай го да загуби в собствената си игра

Друга голяма грешка, която направих, беше да му позволя да спечели играта, която играеше с мен. Имам добри новини за теб - всъщност е доста лесно да го накараш да загуби. Много е просто - просто не се интересуваш. Трябва да му покажеш, че не си играчка, с която да играе. Той се опитва да се забърква с теб? Покажи му, че си тръгнала и че търсиш някого, който ще оцени стойността ти. Правиш си услуга, пренебрегвайки този мъж и чакайки правилния, защото вярваш или не, той е там!

3. Слушай приятелите си

Направих лошия избор да не слушам моите, когато ме предупредиха да не говоря с него. Известно е, че момчетата, които играят с момичета, имат лоша репутация и колкото по-близо си до тях, толкова повече го виждаш. Ако знаеш, че това момче си е играло с други момичета и приятелите ти се опитват да те предупредят, чуй ги. Отново най-добрата ми приятелка се опита да ме предупреди и в началото си мислех, че ѝ доказвам, че греши, когато ме целуна и каза, че ме „обича“. В крайна сметка тя дойде при мен и ми каза: "Казах ти", а аз бях тази, която изглеждаше глупаво пред всички. Най-важното е, че повечето от приятелите ти ще бъдат с теб до края, а момчетата просто идват и си отиват.

Ти си красива, мила, умна, нежна и не заслужаваш нищо от това. Можем да вземем тези преживявания и да се поучим от тях за следващия път. Той ти направи услуга, като ти показа истинската си същност. В крайна сметка, това момче ще те иска обратно, но не може да те спре. Той те е изиграл, но познай – загубата е негова.