Когато става въпрос за стягане и оформяне на дупето, първото нещо, което ти идва на ум, са кляканията. Ако наистина искаш да го промениш, включи се в това интересно предизвикателство с нас. Единственото, което се изисква от теб е да бъдеш сериозна и изпълнителна през следващите 30 дни. Само помисли - ще ти е необходим само един месец, за да имаш дупето, за което винаги си мечтала!

Ще ти предложим упражнения с различни клекове или т. нар. напади, след които ще бързаш към магазина, за да си купиш чифт удобни панталонки. Освен това ще заздравиш и оформиш и краката си. Повярвай, заслужава си!

Какво трябва да направиш? Просто 100 клякания всеки ден, независимо коя част от деня е. Ще забележиш още по-добри резултати, ако добавиш тези упражнения към обичайната си тренировка. Не забравяй да клякаш след тичане и ако си тренирала горната част на тялото във фитнес залата!

Единственото нещо, което трябва да направиш, е да следваш правилата и да не се отказваш. Отначало 100 клякания на ден може да изглеждат нереалистично, но повярвай ни, тези упражнения бързо ще се превърнат в твой навик. Скоро няма да може да си представиш деня си без тях, точно както не можеш да излезеш без да измиеш зъбите си сутрин.