Има много тайни за красота, които се опитваме да научим и запомним. Но всичко гениално е просто. Кой навик е нашият пътеводител в света на красотата и младостта?

Наблюдавайки преструктурирането в тялото, можем да забележим, че някои процеси не протичат по положителен начин и влияят негативно на нашето здраве. Сухата кожа, бледият тен, чупливата коса, подуването са неприятни прояви на неизправност в тялото, с която се сблъскват много жени и мъже, независимо от възрастта. И изглежда, че добър козметик или фризьор могат да се справят с тези проблеми, но, за съжаление, ефектът от тяхната работа е краткотраен и най-често забележим само известно време след процедурата.

Най-доброто лечение е превенцията. От начина на живот и навиците ни зависи здравословното ни състояние и колко дълго можем да поддържаме добра форма и младост. Един от основните навици, които трябва да развиете в себе си, е спазването на режима на пиене на вода, смята Артем Хачатрян, диетолог, автор на програма за прочистване и детоксикация на тялото, член на Асоциацията на лекарите PreventAge.

Вижте как да изглеждате по-млади в галерията: