Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт определено бяха една от най-коментираните и обсъждани двойки, които имаха своите моменти, в които бяха напълно очарователни и предизвикваха ревност, когато се срещаха. Но романсът на тази звездна двойка със сигурност имаше и много драматични моменти, които дълго даваха храна на жълтата преса.

Ето ви и само един пример за тяхната необикновена динамика: двойката се сгоди, след което се раздели и отново се сгоди, къщата, която купиха заедно, изгаря в пожара в Малибу, а след това двамата се ожениха, а година по-късно се разведоха...

Нека споменем и факта, че Майли, която е написала не една и две любовни песни за Лиъм, пусна изпепеляваща песен след раздялата им, навръх рождения ден на бившия си любим.

След всичко казано до тук, спокойно можем да заключим, че връзката на тази звездна двойка изключително много прилича на безкрайно дълго возене на екстремно влакче на ужасите в увеселителен парк!

След излизането на музикалното видео на Майли към сингъла "Flowers", феновете на изпълнителката започнаха да откриват потенциални великденски яйца, сочещи именно към предполагаемата изневяра на Лиам. А в интернет пространството започнаха да циркулират слухове, че Лиам е изневерил на бившата си съпруга не веднъж, а многократно - и то с 14 различни жени! Ако и вие се чудите какво точно се случи между двете звезди по време на тяхната пламенна връзка - то разгледайте галерията, която сме ви подготвили днес! В нея ще откриете не само пълна хронология на любовните взаимоотношения между Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт, но и малко известни факти за този наистина необикновен звезден романс.