Добрият. Лошият. Мъжът Лъв.

Представителите на тази зодия винаги са душата на компанията. Веселият им нрав и забавната им индувудуалност със сигурност ще очароват всеки. На приятелите им им харесва, когато ги придружават на всяко събитие, защото знаят, че винаги ще се забавляват. Лъвовете са страстни и великодушни. Затова и, мила, не позволявай на такъв човек да избяга от живота ти!

Ето някои неща обаче, които трябва да знаеш за него:

1. Обожава пътешествията (това е прекрасно)!

Защо не запазиш билети за дестинацията, за която мечтаеш? Той ще го оцени. Лъвът обича почивките и изследването на нови градове и страни. Никога няма да го чуеш да се оплаква, че ще отиде някъде с теб за уикенда. Просто се увери, че има достатъчно време за почивка и ще си спечелиш точка. Двумесечните ваканции са добра идея, нали?

2. Трябва да знае, че го слушаш

Ти си заета жена с дълъг списък от отговорности и приоритети, но ако не поставиш връзката си на върха на този списък, нещата просто няма да се получат. Той трябва да знае, че го чуваш, когато ти казва, че желае да прекарвате повече време заедно. Решението е да определите кога можете да обядвате заедно, като е желателно това да се случва по няколко пъти през седмицата или планирайте романтично бягство за двама ви. Бъди готова да разбереш и неговите нужди в отношенията ви. За една връзка са нужни двама... точно както и за тангото.

3. Държи да си прекарва добре

Не очаквай той да прояви желание да остане у дома през повечето уикенди, да яде пуканки и да гледа романтични комедии с теб. Просто не е такъв. Личността му привлича хората и му позволява да се сприятелява лесно. Лъвът има приятели за всяка дейност, по която си пада и поради това няма да е доволен, ако всяка вечер гледа филм. Остави го да се забавлява с приятелите си.

4. Харесва изтънчени неща

Мерилин Монро е права, че диаматите са най-добрите приятели на момичетата, но те могат да бъдат такъв и на твоята половинка. Независимо дали ще дава парите си за нова кола или държи да бъде в крак с най-новите технологии, ще ги похарчи за това от което смята, че има нужда. Това може да е добре за вашата връзка. Никога няма да го чуеш да те упрекне колко пари си дала за дрехи и педикюр миналия месец, защото можеш да му отвърнеш с неговите разходи.

5. Има богата култура

Ако се чудиш какво да му вземеш за рождения ден, може би е добра идея да му подариш билет за театър. Не е нужно да резервираш пътуване до Ню Йорк, за да види спектаклите на Бродуей (въпреки че би могла). Просто помисли какво най-много иска да гледа и провери дали ще се играе във вашия град.

6. Понякога забравя, че съществуват други хора

Знае обаче, че това е нещо, върху което трябва да поработи. Знае какво прави и не харесва и просто очаква, че и ти си на същото мнение. "Компромис" е дума, която липсва в речника му, но ти трябва да я въведеш. Трябва да научи, че отношенията се градят именно с тях. Правете неща, които ти харесват половината от времето, а пред останалото - нещата, по които той си пада. Това е ключът към щастливи и здрави взаимотношения.

7. Обожава, когато забелязваш малките неща

Той е като паун - ще разпери перата си широко с надеждата, че хората ще му кажат колко е красив. Вчера имаше нова прическа, а онзи ден нова риза. Такива неща тайно иска да забележиш и да коментираш. Нужен му е един комплимент на ден, за да засили егото си и да го направи щастлив.

8. Той е творчески гений

Забелязва дизайна, може да бъде следващия Винсънт ван Гог, но се нуждае от свобода и пространство, за да изследва тази своя страна. Хората като него винаги намират красота в света, която другите често пропускат. Ако му дадеш шанс, ще ти покаже какво вижда. Изненадай го с работно пространство, където може да "сътвори магията си" или да го заведе на новата изложба в музея. Оценявай какво прави и кой е той и ще те обича още повече.

9. Би искал всеки ден да бъде мързелива неделя

Сещаме се за песента на Бруно Марс и как просто не иска да прави нищо. Тя би могла да бъде личен химн на твоята половинка. Изхвърлянето на кошчето и подрязването на тревата не са неща, които можеш да очакваш от него, когато му ги кажеш за първи път. Това може да те подлуди, защото обича да излиза и да се забавлява с приятелите си. Ще ти каже, че все пак се нуждае от време, за да "възстанови". Дай му пространство и се наслади на нещата, които знаеш, че не обича да правите заедно.

10. Избягва това, с което знае, че трябва да се сблъска

Всички от време на време избягваме отговорностите си, но Лъвът знае как да го направи като професионалист. Той просто ще продължи да бяга от онова, с което знае, че му предстои да се сблъска и да си измисля извинения. Дори би излъгал и би казал, че е резервирал ресторант за годишнината на родителите си, но в действителност в деня преди събитието ще разбереш, че не го е направил. Ще искаш да му се разкрещиш, но в крайна сметка го обичаш - въпреки всички негови недостатъци.