2023 е изключително важна година за вас, Близнаци. В началото и края на годината ще трябва да поставите личните отношения на първо място. Но от май нататък се налага да овладеете живота си и да вземете категорични решения за това накъде отивате и какво искате през следващите няколко години. Парите ще продължат да идват лесно при вас, но и лесно ги харчите, особено до месец август. Вашите комуникативни умения ще ви спечелят много изгоди и полезни запознанства.

Приоритетите ви през 2023 г.

Ваш приоритет през следващата година са парите до месец юли; комуникацията и интелектуалните занимания за на първо място след юли; децата, творчеството, любовните връзки и радостта от живота ви вълнуват най-силно през октомври; след октомври до края на годината най-важното за вас ще са здравето и кариерата.

Вълнения в кариерата

Преминаването през 2022 г. с непокътнато здраве и разум е голямо постижение за вас, Близнаци. Много от вас се чувстваха притиснати от определени обстоятелства през миналата година. Драматичната и внезапна промяна остава основна тема в живота ви не само през 2023 г., но и за няколко години напред. Катализаторът на тези промени е вашата кариера, която е станала динамична и вълнуваща. Работата може да ви влече във всякакви неочаквани посоки. Здравето ви непрекъснато се подобрява от есента на миналата година и тази тенденция продължава и през 2023 г. Все пак трябва да сте по-внимателни и да не приемате нищо за даденост.

Време за промени у дома

Както прогнозират астролозите, през 2023 г. много жени Близнаци ще преживеят важна промяна по отношение на домашните въпроси и романтичните връзки. След януари очаквайте любимите хора да предложат да преразгледате семейните роли, да си разпределите нови задължения и дейности у дома. Като цяло годината ще ви накара да се обърнете много повече към дома си и личните отношения там.

Първата част на 2023 г. е отлично време за започване на дългосрочно планиране, разширяване на финансовите възможности или започване на ремонти на дома. Някои Близнаци, особено тези, родени след 1990 г., ще се сблъскат с нова финансова или бизнес информация, свързана миналото: наследство или резултат от начинания, започнати отдавна. Ако е така, очаквайте новите възможности да имат пряк ефект върху домашния живот, романтичните обещания и емоционалната сигурност.

Бързайте бавно в любовта

Годишният хороскоп за Близнаци показва, че 2023 г. ще бъде изпълнена със забавления. Постоянно откривате поводи за радост и вие със сигурност ги заслужавате. В любовта сте по-щастливи, отколкото през последните няколко години.

Между май и юни внимавайте за дългосрочни взаимоотношения, които повтарят минали модели или отговарят на идеали, които отдавна сте загърбили като неуместни. Разпалените страсти и подновените привързаности ще бъдат на първо място за вас през пролетта: очаквайте тази кратка фаза на личен размисъл да доведе до бърз емоционален напредък и новооткрито разбирателство с вашия партньор.

Необвързаните Близнаци могат да очакват да започнат изненадваща и емоционално сложна нова връзка през лятото на 2023 г. Очаква ви забързана и страстна година в любовта – бъдете нащрек за сериозни промени и смели покани. Въпреки че ще имате светкавичен отговор на повечето романтични възможности, отделете време да обмислите някои свои крачки, особено между юни и октомври. Някои необмислени решения могат да доведат до дългосрочни ангажименти, които не ви удовлетворяват.