Как да разберем, че новият сладур, с който сме се запознали, всъщност е готов на нещо повече от регулярни срещи. Всички вече сме разбрали, че само привличане не е достаъчно, нужно е много повече от химия. Хубаво е да започнем сами да разпознаваме кой е готов и иска нещо повече с нас. Така че, ако се чудите дали това е той, обърнете внимание на следните три неща:

1. Подхожда бавно и внимателно

Мъж, който е готов за дълги взаимоотношения, започва бавнo и предпазливо. Да го наречем ниво 1. Има нужда от време, за да ви опознае, защото за него е важно да знае какъв човек ще стои до него.

Мъже, които се хвърлят на ниво 5 се отдават на тръпката и химията? Не очаквайте много от тях. Започват с много емоция и имат нужда постоянно да бъдат с вас. Истината е, че лесно губят интерес и не могат да се задържат дълго време – вие не сте изградили нищо съществено заедно, защото времето ви заедно е било прекалено малко.

Но вижте, господата, които започват от ниво 1, имат време и пространство да растат в отношенията ви. Да изследват, да им бъде интересно. Все пак – решил е, че ви иска за повече от месец.

2. Той създава преживявания с вас

Иска да ви вижда все по-често и да ви направи част от живота си. Да действа бавно не е достатъчно. Моментите, които преживявате трябва да ви носят силна емоция. Ако усещате обаче, че се виждате все по-рядко, тогава не се вглъбявайте в тези отношения, защото това е индикатор, че не вървите към дълготрайна връзка.

Човек, който вече е влюбен започва да прави планове за бъдещето ви и се интересува какво мислите вие по този въпрос.

Може би е време вие да се запитате: Какво искам да имам аз самата с него?

3. Иска ви само за себе си

Последните парченца от пъзела се нареждат, когато той иска да се обвърже с вас. И ви желае само за себе си. Тогава ще започне да говори и за по-дългосрочни общи планове. Ще ви представи на родителите и приятлите си.
Ще търси начин да бъде част от вашия живот и да поема повече отговорности свързани с вас. Вашето мнение ще е важно, защото е решил да продължите заедно по пътя.

Мъжете се обвързват наистина, когато опознаят жената до себе си и най-вече нейния характер. Споделените моменти и емоции са нещата, които отварят сърцето му. А когато започне да описва общото ви бъдеще... бъдете сигурна, че ви очаква любов!