Годишният хороскоп за 2023 г. показва, че ви предстои успешна в работен план година. Ще спечелите уважението и одобрението на високопоставени в службата ви хора. Вашият оптимизъм ще бъде голям, а насърчението и подкрепата на многото ви приятели ще ви поддържат жизнени. Възможно е да се появи напрежение или натиск в семейството и у дома. За да не се превърне в по-голям конфликт, просто се придържайте към плана си да се отказвате от това, от което вече не се нуждаете. Ще са необходими търпение и постоянство, но ще се освободите от старите ограничения и вредните навици. От рождения си ден нататък ще забележите повишено чувство за вътрешен мир и спокойствие.

Насладете се на новите възможности

Деви, предстои ви година с много нови начинания, както и такива, които вече сте започнали и трябва да доведете до край. Останете фокусирани върху целта си, дори това да означава да направите някои лични компромиси. На работното място ще се радвате на искрени отношения и нови приятелства, които ще ви помогнат да се развивате. Бъдете внимателни с тайните, които колеги ви споделят, и не се изкушавайте да ги разкриете пред неподходящ човек. Юли и август ще ви донесат промени, за които отдавна мечтаете. Уран ще повлияе на възможностите ви за пътуване и обучение и ще ви направи по-уверени във възможностите ви.

Поглезете се, но бъдете разумни

Според хороскопа за 2023, вашият втори дом на финансите е много силен тази година. Това е класически сигнал за просперитет и изобилие. Радвате се на късмет, печелите с лекота, но и харчите повече, позволявайки си по-скъпи неща, за които сте мечтали. По0високият стандарт е в резултат от много усилия през последните години. Затова не се чувствайте гузни, ако се поглезите, но не пропускайте да заделите нещо настрана. След средата на годината ви очакват неочаквани разходи, които няма да разклатят финансовата ви стабилност, стига да сте спестявали дотогава.

През по-голямата част от 2023 г. Юпитер ще бъде в хармоничен аспект с Нептун, вашата планета на любовта. Това предсказва добра финансова подкрепа от вашия приятел или съпруг и/или доходоносно бизнес партньорство. От втората половина на годината интересът ви към финансите ще започне да намалява. Имате достатъчно и ще искате да изследвате нови неща, например някои интелектуални интереси. Това ще бъде добър период да се запишете на курсове по теми, които ви интересуват извън професията.
Просперитетът ви ще бъде силен през цялата година, но особено от 17 август до 11 септември и от 23 септември до 26 октомври.

Бъдете открити в личните отношения

В любовен план звездите ви предлагат вълнуваща и непостоянна година – каквито са последните няколко за вас. Ще се радвате на новооткрита свобода и независимост в любовта. Срещате се с нови, интересни и необичайни хора, които ви зареждат с нови идеи и емоции. Обвързаните Деви ще завържат вдъхновяващи приятелства, а тези, които още не са срещнали любовта, ще преживеят страхотни флиртове с неочаквани хора. Любовта може да се случи по всяко време. Необвързаните не са застраховани от някои разочарования, но бързо ще се възстановите, особено ако споделите чувствата си с близки приятелки.

Девите, които са омъжени, е възможно да изпитат известна криза в отношенията през второто тримесечие на 2023 г. Ще имате нужда от повече пространство, отколкото партньорът ви ви дава. Вместо да действате напук обаче, поговорете искрено с него и му обяснете къде греши. Междувременно не забравяйте да анализирате и своите пропуски и да дарите съпруга си с внимание.

За всички Деви 2023 г. ще бъде по-важна за романтичните отношения, отколкото за приятелските. Ако сте обвързани, внимавайте да не пренебрегнете някои от приятелите си и да ги отблъснете от себе си за дълго време. Необвързаните пък е добре да не се предоверяват на своите ухажори и при колебание да се обърнат за съвет към своите приятели, които ги познават много добре.