Казват, че любовта идва при този, който умее да чака, но нека си признаем - да имаш пълноценна и здрава връзка днес е по-трудно от когато и да е било. Всички познаваме добре несигурността и препятствията, които възникват при всяка двойка, дори преди самата връзка да се е задълбочила, но е важно да си наложиш да бъдеш смела и да дадеш шанс на любовта. Не се отказвай въпреки всичко, което ще се окаже на пътя ти. И спри със съмненията! На всеки му харесва да знае, че е привлекателен за партньора си, но просто приеми, че мъжете не изразяват така добре чувствата си. Затова днес ще ти разкрием сигурните знаци, по които да разбереш, че той наистина е привързан към теб и те обича!

Търси близостта ти

Можеш да разбереш намеренията му от всяка негова стъпка. Ето защо, ако забележиш, че търси близостта ти повече от обичайното - например докосва талията или ръцете ти, няма съмнение, че те харесва. Ако и ти изпитваш същото, побързай да му отговориш и му покажи, че си готова да направите още една крачка напред.

Гледа те в очите, когато говориш

Контактът с очите е ключът, чрез който можеш да разбереш колко важна си за него. Ако те иска, ще те гледа право в очите и ще обръща внимание на всяка дума, която излиза от устата ти. Така се изгражда емоционална връзка и взаимотношения на по-дълбоко ниво.

Прави комплименти за красотата ти

Вероятно често ти казва колко си красива и прави коментари от типа на „каква красива усмивка имаш“, „харесвам очите ти“ или „с тази рокля си адски секси". Тези фрази означават много, защото момчетата не са толкова наблюдателни и не забелязват подобни неща както ние. Дори в повечето случаи не мислят за това. Но той те вижда като най-красивата и ти го показва! А не е ли това най-важното?

Нежен е

Ако сте започнали връзка и той се опитва постоянно да ти угоди, да те целува и прегръща, интересува се от настроението ти по всяко време и ти пише често, това означава, че е загрижен за теб и иска да знае как се чувстваш постоянно и дали си щастлива. Не се съмнявай, че те обича и се нуждае от теб.

Използва всеки възможн миг, за да отправи поглед към теб 

Ако сте заедно от много време, е съвсем нормално често между разговорите и смеха ви да се получава естествено мълчание. Можеш да приложиш следната хитринка - загледай се в нещо странично и по някое време погледни към него - ако погледът му е отправен към теб, бъди сигурна, че не си му ни най-малко безразлична. И макар да се опита да го скрие, бъди спокойна за чувствата му.

Иска те в интимните си моменти

Ако те харесва, ти подарява интимност всеки път, когато е с теб. Разбира се, всеки има нужда от почивка, затова ако нещо не е наред и внезапно се отдръпне леко, се опитай да го разбереш и да му помогнеш. И не започвай да  мислиш, че не го привличаш, защото точно в този момент може да има наистина важен проблем, за който да мисли, или пък да е решил да изчака малко от уважение към личността ти.

Има още няколко признака, които показват, че е влюбен в теб - например ако си играе с косата ти или зениците му са разширени всеки път, когато си близо до теб. Просто се научи да обръщаш внимание на наистина малките неща, които всъщност са от огромно значение за една връзка и могат да ти кажат повече, отколкото хиляди думи...