През 2023 г. напрегнатият ви ежедневен график ще ви държи фокусирани върху сериозните въпроси. Опитайте се да рационализирате организацията си и да управлявате времето си по-добре. Ясната комуникация също ще помогне да разполагате по-ефективно с времето си. Склонни сте да отдадете твърде много значение на някои незначителни ситуации, така че разчитайте по-често на чувството си за хумор.

Оптимизъм и позитивни промени

Годината ви носи много късмет, особено до август, а през юли ви очакват позитивни промени в работата. Ще се чувствате уважавани и оценени на работа и в социалния си кръг. Нови приятели и силно чувство на оптимизъм ще се появят през септември, което ще ви отведе към нова година, изпълнена с големи надежди. За много от необвързаните Везни 2023 г. е подходяща да срещнат сродната си душа или да се оженят, ако вече са във връзка. Звездите ви съветват във всеки аспект да поемате рискове, за да получите това, за което отдавна мечтаете. От самото начало на годината се чувствате по-енергични от обикновено и се залявате с много неща. Научете се да казвате „не“, защото е възможно заниманията ви да повлияят негативно на отношенията у дома.

Време за просперитет и инвестиции

Във финансов план се подгответе за просперитет и печалби, но само ако сте готови да коригирате някои свои грешни стратегии и планове. След първата половина на 2023 г. тенденцията за печалби се засилва. Инвестирайте в себе си: освен да се поглезите с дрехи и вещи, за които сте мечтали, потърсете начин да се развивате чрез курс или друга възможност за допълнителна квалификация. Отделете време да пътувате повече през годината. Тъй като Юпитер управлява вашия трети дом на комуникацията, това е област, която може да донесе богатство за вас. Това значи, че ще имате възможност да печелите чрез писане, преподаване, продажби и маркетингова дейност.

Просперитетът за вас ще бъде силен през цялата година, но особено от април до май и от август до октомври. Към края на 2023 г. обаче ви очаква сравнително нестабилна ситуация в работата – положете усилия да не се разсейвате от възможните негативни промени, изпълнявайте съвестни задълженията си и звездите вещаят позитивен развой на събитията.

Приветствайте промените в любовта

Хороскопът на Везни за 2023 г. показва, че вашият седми Дом на любовта и брака не е Дом на силата тази година. Въпреки че Везните винаги се интересуват силно от романтичните отношения, през новата 2023 година те са по-малко успешни. Това не значи, че ви очакват проблеми или сериозни изпитания. Вероятно вашият любовен живот е стигнал до мястото, където искате да бъде и няма нужда да му обръщате излишно внимание. Въпреки че може да сте доволни от статуквото, Вселената може да не е на същото мнение. Предстоят ви дългосрочни промени, които не сте търсели, но от които ще бъдете удовлетворени, особено в края на годината. Ще се наложи да се изправите смело пред някои проблеми, които с партньора ви сте замитали под килима. Не се страхувайте от това – с добра комуникация, честност и активна позиция ще изгладите всичко и ще заздравите връзката си. Между май и август звездите ви съветват да оставите партньора си да доминира и да взима решенията у дома.

Необвързаните Везни, които може би са се наслаждавали да бъдат свободни, може вече да не намират това за толкова приятно и да заработят да променят статута си. А тези, които поддържат неангажиращи отношения и флиртове, ще изпитат нуждата или да ги развият в нещо по-сериозно, или да се освободят от тях. Бъдете смели и категорични и така ще освободите място в сърцето си за нови хора и емоции. Вашите най-активни социални периоди са от 20 март до 15 април и от 12 юни до 28 юли.