Ако срещаш трудности да разнообразиш есенния си гардероб и да стилизираш дрехите си така че всеки ден да изглеждаш различно, днес имаме няколко предложения за теб. 

Ще ти покажем серия от няколко видеа, в които екипът на един от най-известните и реномирани онлайн магазини за луксозни стоки LUISAVIAROMA показва какви са тенденциите тази есен и как можеш да комбинираш любимите си боти и малката чантичка, която всяка дама има в гардероба си.

Готова ли си да се гмурнеш в тях?

Време е за боти!

В това видео ще видиш идеи за четири тоалета, които можеш спокойно да носиш в ежедневието си - те са модерни, елегантни и много изчистени:

   

  

   

  

Малката чантичка атакува отново!

Всяка дама знае, че любимата чанта е много повече от аксесоар, тя е най-добрата й приятелка. В това видео можеш да видиш идеи за стайлинг на четири малки чантички, които излъчват усещане за лукс и изтънченост. Този сезон на мода са чантичките с дръжка под формата на верига.

  

Продуктите на LUISAVIAROMA могат да бъдат поръчани и от клиенти от България. Онлайн магазинът е известен с изкусната си селекция от топ продуктите на най-известните марки в света, затова на който и от тях да се спрете ще бъдете на гребена на есенната вълна. Доставката и връщането на стоките става напълно безплатно.