Бившата руска тенисистка Анна Курникова и испанският певец Енрике Иглесиас са заедно от около 20 години. По време на връзката си те са се сблъсквали с много възходи и падения, от раздели до общи 3 деца. Тази нетрадиционна двойка е доказателство, че не е нужно да следвате рецепта за връзката си, за да работи, а по-скоро да се борите за човека, когото обичате, с всичко, което имате.

Знаем, че перфектната връзка не съществува, но има нещо като перфектно несъвършена любовна история и вярваме, че тази си заслужава да се сподели.

Анна и Енрике се запознават на снимачната площадка, докато снимат видеоклип към една от песните му

Първата среща на двойката е всичко друго, но не и обикновена. За първи път пресичат погледите си през 2001 г., когато е сниман видеоклипът към песента на Енрике „Escape“. Въпреки че се срещат точно преди да го заснемат, химията между тях е толкова силна, че не може да остане незабелязана.

Зад кулисите Енрике разкрива:

„Тя е красива, талантлива и страхотна тенисистка. Не е необходимо да си добър актьор, за да целунеш Анна и да го направиш правдоподобно."

Искрата между тях трябва да е била наистина много силна, защото малко след заснемането на видеото, Анна и Енрике започват да се срещат.

Оттогава са заедно, но никога не са се женили

Енрике и Анна имат щастлива връзка от почти 20 години и тя все още продължава да е силна. Те обаче избират да не се женят, защото това не е важно за Анна, а Енрике има същите убеждения:

„Никога не съм мислил, че бракът има значение. Може би защото съм от семейство с разведени родители, но не мисля, че обичаш някого повече заради лист хартия."

Едно от нещата, които поддържат връзката им жива, е фактът, че през цялото време са били на една и съща страница. Веднъж Анна казва: „Заедно сме от години. Той е мъжката версия на мен, а аз съм неговата женската версия."

За разлика от много двойки, Енрике и Анна не вярват, че ходенето до олтара е ключът към щастливата връзка. Това, което Анна смята за важно, е да бъдат отворени, да се доверяват един на друг и да се уважават напълно.

Връзката им невинаги е била перфектна

Както във всяка връзка, така и в тази на Енрике и Анна има и трудни моменти. Енрике дори разкрива, че е имало моменти, когато е мислил да прекрати връзката им, а също и Анна. Но въпреки всичко, те преминават през всяко препятствие, което животът им поднася, и това само направи любовта им по-силна.

Когато Анна се разделя с Енрике, той пише песен за нея

По това време Енрике прави това, което умее най-добре. Той интерпретира чувствата си в текстове и се ражда песента „Enamorado Por Primera Vez“ (което в превод означава „влюбен за първи път“). По свой собствен романтичен начин се извинява на любовта на живота си и в крайна сметка се събират отново.

Сега са горди родители на 3 очарователни деца

Макар и да не са женени, те искат да бъдат семейство и да имат деца. В интервю Енрике споменава: „Това, което прави разлика е, че си добър родител, точка.“ И така, през 2017 г. на бял свят се появяват близнаците Николас и Луси.

Повече от 2 години по-късно Анна и Енрике посрещнаха третото си дете, Мери. И когато Енрике е попитан какво е да си баща на 3 деца, той разкрива, че не е спал достатъчно, но няма да го промени за нищо на света.

Мислите ли, че сключването на брак променя връзката?