Чувствайки се уверени и наистина по-доволни в себе си, ще се замислите сериозно върху дългосрочните си планове, опитвайки се да определите какви трябва да бъдат целите ви през идните няколко години. Приятелите може да се окажат по-малко на брой, отколкото в миналото, но вие сте доволни от тях, защото са наистина лоялни и надеждни. В любовта късметът ви е на приливи и отливи, но се опитайте да не бъдете прекалено собственически настроени и да не се налагате в отношенията с близките си. От средата на 2023 г. ще поискате да разширите кръга си от познати. Увереността ви ще скочи след рождения ви ден, когато настъпва нов 12-годишен цикъл на растеж и късмет в живота ви.

Година на успех и благополучие

Според хороскопа за 2023 г. за Лъвовете тази година ще бъде благополучна, особено в любовта и кариерата. Тази година основните ви интереси са комуникацията, финансовата стабилност и интелектуалната удовлетвореност, творчеството и духовността. Тази година носи късмет на влюбените Лъвове: отношенията ви ще станат по-интимни, както психически, така и физически, а любовта и страстта ще станат още по-интензивни. Ще имате предимно положително развитие във всички аспекти на живота.

Имате възможност да увеличите личния паричен поток тази година чрез работата си. Септември и октомври са най-добрите месеци и от този момент нататък работата в партньорство ще ви донесе много позитиви.

Имате късмет, но бъдете разумни

Въпреки че късметът ви се усмихва във финансов план, трябва да приемете някои разумни или консервативни стратегии. Парите няма да паднат от небето като след печалба от лотарията, а ще ги имате благодарение на упорита работа и инизциативност. Въпреки че нямате причина да сте ограничени с парите, трябва внимателно и умно да управлявате бюджета си. Няма причина за големи промени в работата ви, но начинът, по който я изпълнявате, ще трябва да бъде по-професионален тази година. Май може да донесе някои промени и най-вероятно ще включва пътуване. Последните 6 месеца от 2023 г. са по-благоприятни за вас от първите.

Време за изпитания на връзките ви

2023 г. ви носи предизвикателството да промените напълно възгледите си за любовта, представата за себе си и как да прекарвате свободното си време. Ако имате любовна връзка, тя ще трябва да премине тест за сериозност и устойчивост във времето. Идеалните месеци за сериозно обвързване като годеж или сватба са август и септември. Ако не сте ангажирани в любовна връзка, малко вероятно е този период да ви донесе някакво развитие. По-голямата част от януари и февруари са свързани с други хора и тяхното влияние върху личния ви живот. Това е времето от годината да създадете полезни приятелства или да се присъедините към нова компания. Родените от 1 до 9 август ще трябва да бъдат проницателни, когато се срещат с нови хора, тъй като е възможно емоциите да ги подведат в началото. Не бързайте да се доверявате на хора, които не са се доказали като лоялни към вас във времето.

В любовта, ако сте необвързани, упорито ще търсите своята сродна душа. Не се фиксирайте в тази идея, защото, ако позволите да ви обсеби, рискувате да попаднете в плен на токсични отношения. Обвързаните Лъвове пък ще правят всичко възможно да изненадват и събуждат интереса на половинките си. Ще се погрижите да наваксате пропуснатото време, като се фокусирате върху моменти на нежност и домашен уют, особено към края на второто полугодие.