Ще завършите годината в страхотна емоционална форма и готови за нови предизвикателства през 2023 г. През идната година приятелите може да ви натоварват в някои моменти, а любимите хора да очакват да решите и техните проблеми, но всичко това няма да се превърне в проблем, ако не се ангажирате прекалено много и се постараете да се грижите предимно за себе си. Ще разширите кръга си от познати, тъй като искате да сте сред хора с вашето мислене, които споделят вашите цели и идеали. След август ще започнете да се чувствате популярни, оценени и дори обожавани на работното място.

Протегнете ръка

2023 година бележи края на един труден период за вас, Водолеи. След края на февруари ще насочите вниманието си към личните взаимоотношения, които малко или много сте неглижирали покрай други грижи. Някои от вас ще започнат да се замислят за брак. Помислете за някои приятелски връзки, които с годините са отслабнали, и протегнете ръка. Звездите ви съветват да правите по-често първата крачка към близките си през 2023 г., защото вашата енергия има силата да притегля хората към вас. Ако се решите на това, уверете се, че си давате сметка защо приятелите ви може да са се отдалечили от вас. Бъдете склонни да коригирате поведението си и така ще възродите отношения, от които дори не сте се замисляли, че имате нужда. 2023 г. ще ви донесе и много приятелства, хората ще бъдат привлечени от вас, което ще ви донесе много ползи.

Успешен период, но владейте емоциите си

През второто тримесечие на годината е възможно да получите предложение за нова работа или повишение в настоящата. Обмислете решението си внимателно и не отговаряйте прибързано и емоционално. Кариерата ви носи нови приятели и възможности за работа в екип, което допълнително развива комуникативните ви умения. Вашата вродена способност да се разбирате с хората ще ви направи изключително ценен служител и колега. Все пак внимавайте и не се предоверявайте на хора, с които не се познавате много добре.

Бъдете искрени в любовта!

Водолеи, тази година сте сред отличниците в любовта, но има някои дребни детайли в романтичните отношения, на които трябва да обърнете внимание. Тези от вас, които са във връзка, трябва да имат предвид, че хората се променят и да не се сърдят на своята половинка за това. Заложете да разговорите и насърчете партньора си да ви обясни някои неща в поведението си, за да го разберете. Не прибързвайте със заключенията и не съдете прекалено строго. Проблемите с личната свобода също играят роля в нестабилността на любовния ви живот. Имате нужда да правите повече неща извън връзката си и това ще ви зареди с много позитивна енергия. Около и след месец април е подходящ момент да откриете ново хоби и да му отдадете голяма част от свободното си време. Не се чувствайте гузни, че пренебрегвате своя партньор – той ви разбира и подкрепя.

Към средата на година необвързаните ще се почувстват потиснати от статута си и ще изпитат остра нужда да се обвържат. Много от вас ще срещнат специален човек, но ви съветваме да вървите бавно в любовта, да оставите връзката да се развива по естествен път и да не пришпорвате нещата. След октомври звездите се нареждат в полза на започване на стабилен съюз, който ще отговаря на вашите търсения. Отпуснете се и покажете себе си пред новия човек в живота си, без да се страхувате, че ще го разочаровате. Вашият чар е неоспорим и трябва само да вярвате в себе си малко повече.