На пръв поглед една алфа жена е много трудна за впечатляване. Недостойните мъже ще я приемат като заплаха за техните нужди и желания в живота. Ще я видят като трън на стъблото на нежна роза, но няма да знаят, че точно това я прави по-красива от останалите. Само истинските мъже ще видят това

Алфа жената е искрена и уверена в себе си, затова от нея ще чуеш: „Това, което виждаш, е това, което ще получиш”. Тя ще ти покаже истинското си лице и никога няма да се опита да се променя, за да привлече вниманието ти. Тя е 100% честна и открита с теб още от самото начало и няма да се прави на невинно момиченце, само за да не те изплаши.

Тя живее живота си пълноценно и истински, което понякога може и да изглежда скандално за мъжете, защото малките невинни момичета са по-лесни за защитаване, докато алфа жената ще бъде тази, която ще предпазва теб от ежедневните проблеми. Тя ще бъде твоята най-добра приятелка и ще е до теб дори и в най-лошите моменти, за да ти помогне и подкрепи.

Tя знае какво иска и не се страхува да го постигне. Тя ще се бори да се превърне в най-добрата версия на себе си и ще постигне най-големи успехи в живота си с или без теб.

Тя ще те желае, но никога няма да има нужда от теб. Няма нищо по-искрено и по-привлекателно от жената, която наистина иска да си около нея, въпреки че може да се справя сама със собствения си живот.

Тя ще ти помогне да успееш. Няма значение дали си в процес на реализиране на мечтите си, тя ще ти помогне да постигнеш каквото пожелаеш. Една алфа жена ще бъде твоята най-голяма подкрепа и ще можеш да се опреш на нея, когато животът стане труден. Тя ще те накара да искаш да бъдеш по-добър мъж, не защото тя го иска от теб, а защото ще те накара да осъзнаеш, че е това, което заслужаваш.

Тя винаги ще иска най-доброто за теб. Никога няма да се опита да те промени, нито да те принуди да промениш навиците си или да живееш живот, който никога не си искал.

И макар понякога тя да бъде трудна за разбиране, то със сигурност не е трудна за обичане. Тя никога няма да развее бяло знаме при първия признак на неразбирателство във връзката ви, защото желанието ѝ за живот я е направило силна.

Така че никога не се притеснявай, че такава жена ще се откаже от теб. Не, тя няма да го направи!