Всяка една връзка се гради от двама души, всеки от които дава част от себе си. Този процес на изграждане, обаче, никога не трябва спира. Той трябва да бъде постоянен и вечен, ако искате и връзката ви да е такава. Когато това се промени, променя се и тя. Без значение дали става въпрос за мъж или за жена, един човек може много лесно да съсипе отношенията, в които се намира. Просто трябва да прояви определени черти от характера си.

Когато една връзка е щастлива, вие сте готови да дадете всичко един за друг. Примирявате се с неща, които не харесвате, в името на любовта. Подлагате се на различни начинания, които често ви плашат и не са ви по вкуса. Но, ако не сте щастливи, незабавно ще спрете да давате и ще направите всичко възможно, за да се отървете от тези отношения.

Има много начини да провалите връзката си. Ето как бихте го направили според зодиакалния си знак:

Овен ( 21 Март – 19 Април)

Той е безразсъден и ще направи нещо глупаво, вероятно дори ще постави себе си или някой друг в опасност. Той притежава толкова много от този вид безразсъдно и безотговорно поведение, че партньорът му ще стигне до края на търпението си и връзката ще бъде съсипана.

Телец ( 20 Април – 20 Май)

Пасивността му ще навреди на отношенията му. След известно време, когато той не предлага мнение, помощ и подкрепа по никой въпрос, неговият партньор ще бъде разочарован. Трудно е да имаш връзка с някой, който не само има безразлично отношение, но не прави нищо. Никой не иска такива взаимоотношения.

Близнаци ( 21 Май – 20 Юни)

След като няколко пъти е провалил нещата, партньорът му ще види колко ненадежден е той в действителност. Връзката ти трябва да те накара да се чувстваш подкрепян и обгрижван, но той е твърде неспособен да направи нещата по-лесни за партньора си. По-добре е партньорът му да не трябва да разчита на него за нищо, защото в противен случай ще получи само разочарование.

Рак (21 Юни – 22 Юли)

Хубаво е да се чувстваш нужен на някого, но никой не иска да се нуждаят от него толкова, колкото се нуждае от партньор този тук. Трудно е да живееш с някой толкова нуждаещ се от теб и това може да задуши връзката. За да спаси собствения си живот, партньорът ще прекрати връзката, а ракът ще мисли за последиците от действията си дълго след като тя свърши.

Лъв (23 Юли - 22 Август)

Връзката му ще приключи, защото той ще почувства, че не получава достатъчно внимание (и никога не получава достатъчно внимание) от партньора си, затова ще се опита да допълни това с вниманието на един от многото си фенове. Той ще се премести от взаимоотношения към друг. Винаги е гладен за внимание и никога не се чувства наситен. Той ще трябва да се събуди и да се измъкне от този модел, за да има нормална връзка. 

Дева (23 Август – 22 Септември)

Той разрушава връзката си, защото е всезнайко. Някой, който мисли, че има всички отговори? Освен че е г-н Енциклопедия, ще има моменти, в които греши, но никога няма да го признае. Може да е много разочароващо да бъдеш с някой, който никога не би те оставил да заблестиш или да покажеш онова, което знаеш.

Везни (23 Септември – 22 Октомври)

Той ще увреди връзката си с нежеланието да бъде честен за отрицателните си чувства. Той ще ги задържи, докато абсолютно не може повече и след това ще избухне от ярост. Избухването му ще доведе до огромна свръхреакция и партньорът му ще се чувства много несигурен в отношенията. Кой знае какво друго таи в себе си. А ако следващия път бъде още по-лошо?

Скорпион (23 Октомври – 21 Ноември)

Скорпионът е един от зодиакалните признаци, които са токсични, защото той прекалява с емоциите си. Това е като да живееш в операта. Той е драматичен крал и е изключително интензивен, а не всеки може да издържи на ежедневната смяна на настроенията му. Неговите постоянни, нестабилни изблици ще окажат натиск върху връзката му и ще се разпаднат в основата. Той трябва да се научи как да контролира емоциите си, ако иска да изгради пълноценна връзка.

Стрелец (22 Ноември – 21 Декември)

Той подкопава връзката си, като не цензурира онова, което казва, и споделя всичко, което му дойде в главата. Понякога може да бъде нечувствителен и дори да изглежда, че не се интересува от ефекта, който думите имат върху партньора. Е, когато нещата приключат, той ще получи сериозен шамар, който ще го събуди.

Козирог (22 Декември – 19 Януари)

Той живее прекалено скромно и гледа да избира най-евтиното. Разбираемо е, че всеки човек иска да се грижи за финансите си и да бъде внимателен с парите си, но той го отвежда до крайност. Той ще се бие с чиновника, за да използва изтекъл купон или нарочно ще купи стоки с изтекъл срок, за да спести пари. Това ще му спести доста пари, но ще провали връзката му.

Водолей (20 Януари – 18 Февруари)

Той е екстремист . С неговото „всичко или нищо” отношение може да бъде много трудно да се живее. Ако не вярвате в неговите възгледи, той не иска да има нищо общо с вас, а това не е пътят към здрави отношения. Той е много упорит със своите идеали и отказва да обмисли всяка друга гледна точка.

Риби (19 Февруари – 20 Март)

Той скача във взаимоотношенията твърде бързо, без да опознае човека и след като фазата на влюбване премине, той ще се окаже разочарован и ще иска да излезе от тези отношения. Последното нещо, което ще иска, е да нарани партньора си, затова ще стои във връзката, докато партньорът му не осъзнае, че е сам в това и не прекрати самия той отношенията.