Няма човек, който иска да бъде оставен, особено ако има чувства към половинката си. Повечето от нас знаят какво следва след раздяла – неприятен период на самота, адаптация и тъга.

Но случвало ли ви се е бившият ви партньор да иска да се върне отново? Много мъже осъзнават, че не могат да живеят без жената, която са оставили и започват да търсят начини да я спечелят отново. Разбира се, няма правилно решение на този казус, защото вашите чувства са си само ваши. Но причините могат да бъдат открити в астрологията. 

Защо се връща обратно и как се отразява това на вашия зодиакален знак?

1. Овен

Раздялата не ти се отразява толкова зле. Ти продължаваш да бъдеш толкова секси и уверена. А това го убива. Противно на неговото очакване, не си се затворила у дома, за да рониш сълзи по изгубената любов. Може би го правиш, но рядко и далеч от очите на хората. Никога не би си позволила да те видят.

2. Телец

Когато ти е казал „сбогом“, не си повишила тон, нито си полудяла. Останалс си спокойни и най-вероятно си му дали да разбере, че винаги ще бъдеш до него. Разчитайки на тези качества, той ще се надява, че си склонна за втори шанс. Знае колко добър човек си и понякога си мисли, че не те заслужава. Но имай едно на ум, защото вторият шанс означава трудности.

3. Близнаци

Ти си любовта на живота му и раздялата е била трудна за него. Правиш я още по-трудна, защото когато си сама, си склонна да флиртуваш. Не се тревожи – това е негов проблем. Ако не е успял да оцени колко си забавна и романтична по време на връзката ви, със сигурност го осъзнава сега.

4. Рак

Била си лоялна във връзката си и си притежавала емоционалната зрялост да вложиш всичко от себе си. И то в дългосрочен план. Сега те иска обратно, нали? Защото знае, че си човек, с когото може да създаде семейство и да има сигурност и спокойствие. Но да създадеш нещо голямо с човек, който си е тръгнал веднъж? Намереи някой, който искрено ще се радва на грижите, които можеш да му дадеш!

5. Лъв

На теб никой не може да се противопостави! Само въпрос на време е той да се върне при теб и да моли за втори шанс. Защото най-вероятно се чуди защо е толкова тъжен. Може би защото е оставил толкова невероятна жена като теб. Зодия Лъв са страстни по природа, което означава, че ти вече си намерила нещо вълнуващо. Най-вероятно е изненада и за самата теб! Точно тогава разбира, че е направил голяма грешка.

6. Дева

Тази раздяла те е наранила дълбоко, защото не допускаш случайни хора в живота си. Особено партньори. Той те иска, защото имаш особено засилено чувство към детайла. Подреждаш добре живота си, защото обръщаш внимание на малките неща. От друга страна, бившият ти е останал без теб и няма представа какво да прави с живота си. Намери някой, с когото ще се чувстваш добре и сигурна в твоя свят,.

7. Везни

Докато сте били в стабилни отношения, с партньора си сте били наистина щастливи. Сега, когато е решил да си тръгне, до теб ще застанат стойностни хора, които ще се грижат за теб, защото винаги се отнасяш добре към околните. А той се чувства така сякаш целият свят се е обърнал срещу него. Нормално е. Как е могъл да остави момиче Везни?

8. Скорпион

Когато Скорпионите се разделят с някой, те остават стабилни и много спокойни, дори да изпитват болка. Именно това отношение наранява егото на партньора. Достатъчно смела си, за да започнеш на чисто, а когато той се върне – да не му пзоволиш да влезе в живота ти отново. Скорпионите рядко дават втори шанс, така че знайте какво правите!

9. Стрелец

Когато оставите жена Стрелец, тя не го приема като край, а по-скоро като възможност за ново начало. Приключила е връзката ви? Голяма работа – време е за нова, още по-хубава. Винаги сте оптимисти имате светъл поглед за бъдещето. Със сигурност няма да се примири със самотния живот!

10. Козирог

Когато се запознахте с бившия ти, ти се погрижи за него, когато той самият не успя. Бъдете сигурни, че страда без вашата помощ и напътствие. Животът му изглежда пред разпад, защото я няма стабилността на отношенията ви. И докато е мислел, че иска да живее диво и безотговорно, сега осъзнава, че животът му не е нищо без теб.

11. Водолей

Без теб той води доста скучен живот. Много добре си владеела начините да го стимулирате интелектуално. Харесвал е факта, че си умна и се стремиш да водиш изпълнен със смисъл живот. Когато те няма бившият бързо ще залитне към лошите храни, луди купони и рутинните забавления.

12. Риби

По природа си общителна и се държиш добре с хората около вас. Поради тази причина имаш пълен списък с приятели, от които бившето ти гадже вече е далеч. Знаеш как да не мислиш за рздялата и да фокусираш вниманието си върху други неща. Когато види че се чувстваш добре, ще му залипсва дълбоката връзка, която сте имали. Не се тревожи, продължавай да обръщаш внимание на важните неща и изчакай истински стойностния мъж!

Едно не забарвяйте, дами - ако не се чувствате добре, значи някъде ви чака нещо по-добро!