За много от нас зодията е изключително показателна и водеща за голяма част от важните неща в живота. Но предполагала ли си, че това важи и за това как приемаш като личност паденията и разочарованията? Нека ти разкажем още нещичко за теб... 

Овен

Използваш неуспеха си като мотивация да опиташ отново, това, което ти се е опряло. Искаш да докажещ, че всички грешат за теб.

Телец

Ти сериозно се съмняваш в качествата си. Нерядко започваш да се чудиш дали изобщо си струва да опиташ.

Близнаци

Изнервяш се, защото имаш чувството, че заслужаваш да успеете. И не мислиш за никак честен факта, че не си го постигнала по своя си начин.

Рак

Те провалът не би могъл да те изненада. Винаги очакваш най-лошото, но когато то се случи, все пак си разочарована.

Лъв

Дразниш се на всички хора около теб, които са постигнали някакъв успех вместо теб самата. Точно тогава и ревността взима превес.

Дева

Анализираш какво се е объркало, за да не допуснеш същата грешка в бъдеще. Използваш преживяването като урок.

Везни

Отнасяш се към себе си внимателно. Знаеш, че си дала най-доброто, на което си способна, и се гордееш със себе си.

Скорпион

Започваш да мислиш за всички пъти в миналото, в които си се проваляла, и се затрупваш със самосъжаления.

Стрелец

Даваш си малко време да поплачеш и да осъзнаеш какво се е случило. Глезиш се с бонбони, сладолед и с цялото количество бира, което искаш.

Козирог

Научена си да не му мислиш много много и да се върнеш веднага към работата. Не губиш никакво време, за да размишляваш за това, което е можело да се случи. Вместо това се фокусираш върху бъдещето си.

Водолей

Преструваш се, че никак не те е било грижа за успеха. И даваш на всички да разберат, че се чувстваш прекрасно, въпреки че вътрешно това съвсем не е така. 

Риби

Провал? Започваш да мърмориш на всичките си познати за това и не им даваш мира, докато не ти дадат съвет или не те насърчат как да действаш оттук нататък.