Проверете дали сте типична представителка на своя зодиакален знак с този любовен хороскоп:

Овен: Честната

Ти просто не търпиш глупости и някой да ти казва какво да правиш. Имаш свои разбирания и стил, които винаги следваш – от работата до срещите. Понякога се подаваш на настроенията си и на партньорите ти им е трудно да разберат как някой толкова прагматичен като теб, може да е и толкова чувствителен. Но веднъж щом намериш човек, с когото се чувстваш свързана на духовно ниво, ти си предана за цял живот.

Най-голямата грешка на партньора ти би била да започва спор с теб... просто каузата му е обречена, защото си доста голям инат.

Как ще срещнеш сродната си душа: В клуб. Погледите ви ще се срещнат и сексуалното напрежение ще бъде изпепеляващо.

Какви са повечето ти раздели: Обикновено зарязваш човека директно, може и на улицата, не е важно мястото, важното е, че изведнъж си разбрала, че този човек не е за теб.

Телец: Логичната

Ти си практичен човек и това си личи и в любовта. Докато всички останали жени се срещат с неподходящи мъже и преживяват драма след драма, ти не трябва да се тревожиш за такива неща. Това не означава, че връзките ти са скучни, просто ти не поемаш рискове. За какво ти е да излизаш с мистериозния красавец, когото си срещнала в дискотеката, когато знаеш, че твоят колега от университета е влюбен в теб и е свестен човек? За теб просто химията не е толкова важна, колкото удобството и спокойствието.

Как ще срещнеш сродната си душа: Той ще е някой в твоята професионална сфера. Може да го срещнеш в университета или на работното си място. Отначало няма да го забелязваш, но по-късно той ще разкрие чувствата си и ти ще му дадеш шанс.

Какви са повечето ти раздели:  След няколкомесечно премисляне и списък с плюсове и минуси най-накрая решаваш да го зарежеш, защото просто не чувстваш нищо.

Близнаци: Авантюристката

Твоята забавна и комуникативна природа те прави неустоима за повечето мъже. Освен това кипиш от идеи за интересни срещи и приключения. Само че понякога можеш да си малко нерешителна, а това влудява гаджетата ти.

Как ще срещнеш сродната си душа: Вероятно се познавате от години, той е познат на твоя приятелка от училище и постоянно се виждате по рождени дни и купони. Един ден просто ще осъзнаеш, че помежду ви има нещо и ще му предложиш да излезете.

Какви са повечето ти раздели: Той ти предлага да се преместиш да живееш у тях и ти просто не можеш да решиш. Обвързването те плаши. После се консултираш с 20 твои приятели и осъзнаваш, че дори не го харесваш особено.

Рак: Придирчивата

Понякога искаш чудеса от храброст, за да си сигурна, че той те обича. Най-добре се разбираш с хора, които мислят като теб и имат много сходни интереси. Лошото е, че ти често си песимист, а когато двама песимисти се съберат на едно място, нещата не отиват на добре. Потърси си някой забавен и слънчев човек.

Срещите с теб са винаги интересни и вълнуващи, а сексът е феноменален, но понякога позволяваш на комплексите ти да замъглят преценката ти и не една хубава твоя връзка е приключила заради някоя глупост.

Как ще срещнеш сродната си душа: На парти... когато и двамата искате да сте си вкъщи сред по-приятни и интелигентни хора. Сарказмът, към който и двамата проявявате слабост, ще ви събере.

Какви са повечето ти раздели: Той те моли да се омъжиш за него и това изведнъж ти идва като гръм от ясно небе. „Ама, чакай малко... много бързаш! Сбогом!“

Лъв: Звездата

Твоята магнетична персона винаги е в центъра на вниманието, и има защо! Обаче много мразиш игричките – ако някой те харесва, по-добре бързо да ти го каже и най-вече да ти го покаже по грандиозен начин. Под грандиозен начин имаме предвид онези очарователни видеа на двойки, които виждаме из мрежата и които хората не спират да си споделят.

След като той е спечелил вниманието, ти се превръщаш в най-вярната и любвеобилна половинка и си готова на всичко, за да го направиш щастлив.

Как ще срещнеш сродната си душа: Той те е видял във Фейсбук, бил е пленен от снимките ти и забавните ти постове и след дълго премисляне, най-накрая решава да те заговори.

Какви са повечето ти раздели: Закъсняла си за поредното важно събитие и той е решил, че не се отнасяш сериозно към връзката ви. Изобщо не е така! Просто понякога губиш представа за времето! На теб ти трябва по-търпелив човек.

Дева: Старателната

Ти си истинска душица, която дава всичко от себе си, за да направи другия щастлив. Освен това си много разсъдлива и подхождаш аналитично дори към любовта. Мъжете харесват твоята спокойна и зряла природа, но от време на време трябва да си малко по-спонтанна. Лошото е, че понякога искаш да играеш ролята на жертва или пък се престараваш. Например ти си готова да отделиш 35 часа, за да подготвиш подаръка на любимия си за Св. Валентин, когато сте се разбрали да си размените по-скромни подаръци. Накрая се оказва, че той е подготвил много по-семпъл подарък от твоя (чудно кой би могъл да го надмине!) и ти си разочарована, а него поставяш в неловко положение.

Как ще срещнеш сродната си душа: В някой магазин за мебели, докато и двамата се любувате на голямото легло от масивно дърво, което и двамата не можете да си позволите. Е, с общи усилия накрая ще си го купите.

Какви са повечето ти раздели: Поканил е приятелите си, без да те пита, после са преобърнали дома ти с краката надолу и ти просто не можеш да преживееш такова неуважение.

Везни: Нерешителната

Ти си жената, която винаги се среща с мъже, които са ѝ под нивото! Осъзнай се! Спри да се извиняваш първа. Започни да се защитаваш. Знаем, че не обичаш скандалите и си най-мирната от всички жени в зодиака, но не бива да търпиш всякакви глупаци да ти се качват на главата. Ти си чаровна, интелигентна и забавна, ще успееш да омагьосаш всеки, така че си намери някой по-добър.

Как ще срещнеш сродната си душа: Ще се запознаете в университета или на курс. Първоначално той няма да ти обръща никакво внимание, после изведнъж ще пламне искра и... хепиенд.

Какви са повечето ти раздели: Може да си обвързана с поредния недостатъчно добър кандидат и тогава изведнъж някакъв милионер, който е изобретил някакво си приложение, започва да ти обръща внимание. Тогава осъзнаваш, че ти всъщност си доста интересна личност, която заслужава нещо по-добро. Зарязваш гаджето си и тръгваш с милионера, но после го зарязваш заради някоя звезда като Джейк Гиленхал... която пък зарязваш заради милия колега, който кара сърцето ти да тупти по-силно от всеки друг.

Скорпион: Страстната

Да излиза човек с теб е винаги забавно. Е, понякога си малко скептична и цинична, но в това ти е чарът. В любовта винаги се раздаваш максимално, но и гневът ти е пословичен. В леглото си най-страстната представителка на зодиака, така че мъжете са късметлии да те имат.

Как ще срещнеш сродната си душа: Написала си забавен (но леееко груб) коментар под някоя негова снимка и той е решил да ти отговори, което прераства в 6-часов среднощен разговор.

Какви са повечето ти раздели: Събуждаш се един ден и разбираш, че той те е блокирал. Защо? Нямаш представа!

Стрелец: Забавната

Ти си истинска фурия. Най-забавната в целия зодиак. Чарът ти не знае предел, а усмивката ти пленява сърца навред. Обикновено виждаш само доброто у хората, което понякога ти докарва проблеми. И само един съвет – не се опитвай да си приятелка с бившите си гаджета, няма смисъл да си мила с тях.

Как ще срещнеш сродната си душа: На парти. Докато той се мъчи да отвори една упорита бутилка с вино, ти подхвърляш някоя шега и той прихва да се смее... а бутилката за малко не пада на пода.

Какви са повечето ти раздели: Един ден разбираш, че той продължава маниакално да следи бившата си приятелка във Фейсбук.

Козирог: Зрялата

Ти си майката в твоя приятелски кръг. Великата организаторка. И, честно казано, ти си тази, която държи юздите на връзката. Знаеш, че не трябва винаги да е така, но какво можеш да направиш! Цял живот е трябвало да си отговорна и самостоятелна и сега не можеш да се отпуснеш. Това, което харесват мъжете у теб, е че няма драми, няма постоянни съобщения и телефонни проверки. Той може да ти подхвърли, че му се е дояло в онзи ресторант, за който е прочел преди три месеца, и ти някак го намираш и запазваш маса за двама. Просто си много добра слушателка и наум винаги си отбелязваш идеи за подаръци и изненади.

Понякога си падаш малко снобка или си твърде песимистична, но когато намериш мъж, който е на твоето ниво (което никак не е лесно), всичко си идва на мястото и ти си се превръщаш в изключително любяща и грижовна приятелка.

Как ще срещнеш сродната си душа: Забелязваш го в книжарницата, докато се чуди между две класики. Първоначално се поколебаваш, но решаваш да помогнеш. Приближаваш се и му даваш съвет, защото си чела и двете книги. После започвате да си говорите за книги, филми, музика, изкуство, философия, Вселената и прочие... и изведнъж осъзнавате, че книжарницата затваря!

Какви са повечето ти раздели: Събуждаш се един ден и осъзнаваш „Мога да намеря и по-добър“.

Водолей: Независимата

„Сърдиш ли ми се за нещо?“. Ах, можеш ли да преброиш колко пъти си получавала подобни съобщения? Не, нали? Напълно те разбираме, ти просто имаш нужда от пространство. Ти си много грижовна, вярна и мила приятелка, но нямаш време за глупости. Ако някой те ядоса, може да си върви по пътя.

Как ще срещнеш сродната си душа: Той е влюбен в теб от цяла вечност, а ти ще го разбереш съвсем случайно по време на някой от среднощните ви разговори.

Какви са повечето ти раздели: Просто се изпаряваш и спираш да общуваш с него.

Риби: Чувствителната

Ах, най-милата и чувствителна от всички момичета си точно ти. Ти си състрадателна и грижовна приятелка, която в сърцето си таи толкова много обич. Лошото е, че много често излизаш с лоши момчета, които се възползват от добротата ти. Вслушай се в приятелите ти, когато ти казват, че не харесват новия ти приятел – може би има защо. Трябва ти партньор, който може да разбере емоционалната ти и артистична природа.

Как ще срещнеш сродната си душа: Запознанството ви ще бъде арт, естествено – на изложба или пък в някой салон за татуировки.

Какви са повечето ти раздели: Обикновено гаджетата ти изневеряват и те молят да им простиш, защото със сигурност ще се променят... Не, няма да се променят, така че не ги приемай обратно.