Днес все по-често ставаме свидетели на многобройни разводи на познати и непознати, които идват точно след появата на децата... Каква ли е причината? Недостатъчното финанси, напрежението от новите задължения покрай малките членове на семейството или пък умората?

Оказва се, че според статистиката в България разводите за 2021 г. са с цели 11% повече, отколкото за предходната. Не ни се мисли за 2022... "Това, което ми прави впечатление е, че има много разводи. Хората идват при мен, за да потърсят партньор, намират го, създават поколение, но се появяват трудности и се развеждат", сподели смейният терапевт и сексолог Наталия Кобилкина в предаването "Тази неделя".

Тя изрично подчерта, че е факт майката доста често да забравя за своя мъж, след появата на детето, което, разбира се, по думите й не е никак правилно. "Много е важно всяка жена да помни, че преди всичко е била двойка с мъжа си и йерархията трябва задължително да се спазва - първо е мъжът, а после са децата и всичко останало", категорична е тя.

"Жената трябва да излъчва женственост. Питайки мъжете, които идват при мен, защо изневеряват, те ми казват точно това - жена им е спряла да им обръща внимание именно заради децата", казва още Кобилкина.

А вие обръщате ли толкова внимание на половинката си, колкото и преди появата на децата, дами?