Мила, има огромна разлика между милото момче и добрия мъж. Избери втория, защото с него можеш да изградиш дълготрайна връзка.

Това е за всички момичета, които преживяват болезнена раздяла и всяка жена, която не е получила правилното отношение, била е наранявана и манипулирана от мъж.

Това е за теб, жената, която е дала своята любов и е била съкрушена, която е нямала опора. Това е за теб, за момичето, чиято представа за любов е била разклатена стотици пъти, което е наранено и се бори за истинската любов. Опитай се да се влюбиш в добър мъж, защото милото момче само ще те разочарова. Да, може би разликата между тях на пръв поглед не е голяма, но всъщност е, защото в края на деня ще можеш да изградиш връзка само с един от тях, но това няма да е вторият.

Сигурно си мислиш, че няма такова нещо, но аз съм била на твое място. Знам какво е. Минала съм по този път. Искам да ти помогна, за да не допуснеш грешките, които аз направих. Не искам и теб да те боли по същия начин. Не е задължително и ти да минеш през същата болка, за да научиш този урок. Искам да ти я спестя, защото не го заслужаваш. На мен нямаше кой да ми го каже.

Веднъж, в миналото, си позволих да бъда съблазнена от чара на едно мило момче, което знаеше какво ще ми причини. Сега знам, че е било огромна грешка, но тогава нямаше как да го разбера. Изглеждаше така, сякаш всичко се нарежда, но всъщност не е било така. Да, със сигурност, милото момче е чаровно, вълнуващо и неустоимо. Той е от онзи тип, който ще каже правилните неща, но ще те лъже в лицето. Ще чуеш всичко, което искаш, но няма да е истински. Не му се доверявай.

Добрият мъж е онзи, който няма да казва всички правилни неща винаги, но сърцето му ще бъде твое. Той ще ти казва всичко, което имаш нужда да чуеш. С него може да не е толкова лесно, но той ще даде всичко от себе си, за да можеш ти да си щастлива. Той е този, който ще ти даде сигурност, ще е мил спрямо теб и ще те обича без да се замисли.